Pellegrini deranjat de gestul lui Mourinho

Pellegrini deranjat de gestul lui Mourinho

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔28.octombrie 2013
Pellegrini deranjat de gestul lui Mourinho

Manuel Pellegrini nu a mai dorit sa stranga mana lui Jose Mourinho la finalul partidei de aseara. Antrenorul celor de la City a fost vizibil deranjat de gestul lui Mourinho de-a sarbatori golul victoriei in fata bancii tehnice a celor de la Manchester City ca mai apoi sa se bucure impreuna cu fanii din spatele staff-ului lui City.
Imediat dupa meci Pellegrini a spus ca nu doreste sa vorbeasca despre Jose Mourinho ca mai apoi sa adauge:

„Nu m-asteptam la altceva. Pentru mine e un mod diferit de-a celebra un gol. Nu i-am strans mana la final pentru ca nu am dorit si nu vreau sa vorbesc mai mult.”

Asadar antrenorul celor de la City s-a simtit jignit de gestul lui Mourinho, insa portughezul are si o explicatie pentru cele intamplate aseara in tribune alaturi de suporteri.

„Sunt de parere ca Chelsea e de vina, i-am cumparat un bilet pentru tot sezonul insa locul este in spatele oponentilor, ar trebui sa-l mute in spatele bancii mele tehnice. Am fost sa-l imbratisez si o voi face si in meciul viitor pana cand se va afla in spatele bancii noastre iar data viitoare o sa-l vedeti tot acolo.
Daca cei de la City cred in spusele mele bine, daca nu cred ceea ce-am spus eu atunci imi cer scuze daca ei considera ca am facut ceva gresit.
Pellegrini a pierdut meciul in ultimul minut, e normal sa fie suparat, insa nu cred ca e lipsa de respect daca nu ne strangem mainile la final. La Madrid la inceput era de ajuns. Daca este suparat din cauza rezultatului atunci il inteleg, daca crede ca am facut ceva gresit atunci imi cer scuze.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.