Posibile transferuri la Chelsea in aceasta iarna

Posibile transferuri la Chelsea in aceasta iarna

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔20.noiembrie 2014
Posibile transferuri la Chelsea in aceasta iarna

Intr-o perioada in care atentia noastra s-a indreptat catre meciurile echipelor nationale, circula in aceste zile in presa cateva informatii in legatura cu posibile plecari si veniri pe Stamford Bridge.

Presa din Anglia dar si cea din Germania vorbeste despre plecarea lui Reus de la Borusia Dortmund, iar una din destinatii ar putea fi chiar Chelsea. Jose Mourinho doreste sa lucreze cu Marco Reus insa transferul ar putea avea loc doar daca echipa de pe Stamford Bridge reuseste sa-i scoata de pe statul de plata pe egipteanul Salah si neamtul Andrea Schurrle, evolutiile celor doi fiind sub nivelul dorit de Mourinho. Reus este dorit de mai multe cluburi din Europa, Arsenal si Bayern Munchen numarandu-se printre ele, insa jucatorul celor de la Dortmund a declarat in urma cu doua saptamani ca nu doreste o mutare in Germania. Suma transferului ar fi in jurul a 20 de miloane de lire sterline.

Tot jurnalistii englezi scriu ca Mourinho mai este interesat de doi jucatori ai lui Real Madrid, fundasul Raphael Varane si mijlocasul Alvaro Medran, cel din urma fiind pe lista lui Mourinho inca din sezonul trecut. Promovat recent la echipa mare de catre Ancelotti, Medran are toate calitatile sa ajunga unul dintre cei mai buni mijlocasi din fotbalul european. Chelsea va incerca sa forteze acest transfer chiar in luna ianuarie, cei de la Real Madrid fiind inca nehotarati in ceea ce priveste viitorul tanarului de 20 de ani la echipa de pe Bernabeu.

O alta stire surprinzatoare care circula de cateva zile in publicatiile engleze, este despre plecarea lui Petr Cech in aceasta iarna. Arsenal fiind singura echipa care ar fi dispusa sa plateasca suma de 7 milioane lire sterline pentru portarul de 32 de ani. Se pare ca Wenger doreste foarte mult ca acest transfer sa se realizeze fiind chiar implicat direct in negocierile cu clubul de pe Stamford Bridge. Cu toate ca Cech a declarat ca este devotat lui Chelsea, cel putin in acest sezon, cei de la Daily Star au dorit sa impartaseasca cu noi aceasta informatie, ea fiind preluata si de catre celelalte publicatii. Probabil o speculatie care va ramane la nivelul de „posibil transfer” pana la finalul sezonului. Este greu de crezut ca Mourinho ar fi de acord sa-si reduca optiunile pentru postul de portar.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.