Pregatiti pentru meciul cu United | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Pregatiti pentru meciul cu United

Pregatiti pentru meciul cu United

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔27.octombrie 2012
Pregatiti pentru meciul cu United

Cu Lampard accidentat pentru inca doua saptamani Chelsea este pusa in fata unui nou test. Meciul de duminica se anunta a fi unul foarte spectaculos, ambele formatii stau foarte bine in atac insa in ambele defensive exista probleme.
Dinamica partidei va fi decisa de formula de joc pe care Ferguson va decide sa o foloseasca. Avand in vedere filozofia de joc a lui United cu siguranta scotianul va folosi o formula de joc care sa-i ofere libertate pe benzi. Intotdeauna va incerca sa exploateze punctele slabe, iar situatiile de 1 la 1 pot ridica probleme.

Daca in atac Di Matteo ne-a obisnuit cu Fernando Torres, e posibil ca pe flancul stang sa fie introdus Ryan Betrand. De cuplul Hazard-Mata suntem absolut siguri ca va fi folosit nu acelasi lucru putem spune despre cuplul Obi Mikel-Ramires. Exista posibilitatea ca Oscar sa fie folosit la fel ca in meciul cu Arsenal, pentru a-l impiedica pe Scholes/Carrick sa-si faca jocul de pase.
Daca Mata declara pentru SkySports ca este pregatit sa o domine pe United, Di Matteo s-a aratat mai rezervat in conferinta de presa, declarand ca este constient de calitatile lui United dar si de abilitatile lui Ferguson.

Desi inca devreme, acest meci poate cantari foarte mult in economia campionatului iar un rezultat pozitiv pe Stamford Bridge ar face-o pe Chelsea neinvinsa in campionat.

In Romania meciul este transmis pe DigiSport 2.

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.