Premier League: Bournemouth vs Chelsea

Premier League: Bournemouth vs Chelsea

📁 Avancronica 🕔23.aprilie 2016
Premier League: Bournemouth vs Chelsea

Sambata 23 Aprilie, 17:00 ora Romaniei

Un alt meci cu importanta zero pentru Chelsea, impotriva celor de la Bournemouth, echipa ce se afla pe un decent loc 13 departe de zona retrogradarii la o distanta de 3 puncte in spatele lui Chelsea. Mult mai in forma decat formatia condusa de Guus Hiddink, Bournemouth a evitat onorabil retrogradarea, insa succesul lui Leicester si declinul lui Chelsea au fost mai importante pentru fotbalul din Premier League decat lupta in care trupa condusa de Eddie Howe a fost angrenata in acest sezon. Cu toate acestea Guus Hiddink si-a aratat admiratia pentru munca depusa de Eddie Howe cu noi promovatii Bournemouth.
O lupta pentru „triumful” de la mijlocul clasamentului, situatie rusinoasa in care se afla Chelsea in acest sezon. In ciuda schimbarii lui Jose Mourinho, jocul echipei nu s-a imbunatatit foarte mult, iar atitudinea dar si prestatia jucatorilor raman in continuare condamnabile.
Chelsea va incepe astazi partida fara John Terry, Loic Remy si Kurt Zouma. John Terry a facut deplasarea alaturi de echipa dar nu va fi folosit pentru aceasta partida. Thibaut Courtois este suspendat pentru doua etape datorita cartonasului rosu din etapa trecut impotriva celor de la Manchester City.
Guus Hiddink a anuntat la conferinta de presa ca Eden Hazard este apt de joc si va incepe ca titular in aceasta dupa-amiaza. Oscar ar putea reveni si el la centrul terenului, dupa absenta din weekendul trecut datorita racelii de ultim moment.

Meciul nu este transmis in Romania. Discutii despre aceasta etapa pe forum.