Premier League: Chelsea vs Newcastle United

Premier League: Chelsea vs Newcastle United

📁 Avancronica 🕔13.februarie 2016
Premier League: Chelsea vs Newcastle United

Sambata 13 februarie 2016, 19:30 ora Romaniei

Dupa cum bine stiti intalnirile lui Chelsea cu Newcastle sunt extrem de dificile, fiind singura echipa din Premier League care in ultimele 5 sezoane a castigat cele mai multe puncte in intalnirile cu Chelsea fata de celelalte adversare din Anglia. De multe ori Newcastle s-a impus datorita performantelor slabe ale lui Chelsea dar si datorita unor executii extrem de norocoase ale unor jucatori ca Papiss Cissé, executii care au intrat in istoria Premier League. Neinvinsa sub Guus Hiddink probabil Chelsea urmareste un minim rezultat de egalitate, impacati oarecum cu ideea ca in sezonul viitor Chelsea nu va mai participa in Champions League.
Decizia de a schimba banca tehnica a echipei a fost considerata ca una de bun augur pentru Chelsea insa pana acum rezultatele vorbesc de la sine. Pe un dezamagitor loc 13 sansele ca Chelsea sa urce pozitii considerabile in clasament devin din ce in ce mai mici. Evolutia stearsa a jucatorilor cheie din echipa condusa de Guus Hiddink continua sa fie principala problema a echipei. Lipsa transferurilor din vara a generat o delasare totala in randul titularilor lui Chelsea, in momentul de fata neexistand concurenta directa pe posturile ocupate de jucatori ca Fabregas, Matic, Eden Hazard sau Diego Costa. Lipsa de coerenta in transferuri cat si in deciziile de a ramane alaturi pana la finalul sezonului de unul dintre cei mai buni antrenori pe care fotbalul european ii are la momentul actual tinde sa arunce Chelsea intr-o perioada extrem de nesigura.

De cealalta parte, Newcastle a incercat sa readuca echipa pe linia de plutire prin transferuri de urgenta in perioada de iarna. Mutare ce se arata a fi una inteligenta, chiar daca Newcastle nu a reusit sa obtina victorii in ultimele intalniri, jocul echipei s-a imbunatatit vizibil, doar lipsa sansei a facut ca numereoasele ocazii de gol sa nu fie transformate cu succes in victorii.

De la Chelsea vor lipsi Kurt Zouma (accidentat cel putin 6 luni) si Radamel Falcao. Matt Miazga si Pato nu sunt inca la nivelul cerut de echipa tehnica a echipei.

Newcastle are o lista impresionanta de absenti, insa transferurile recente ofera sansa lui Steve McClaren de a roti lotul de jucatori astfel incat sa-si acopere lipsurile fara a deteriora calitatea jocului sau a forta modificari tactice.

Meciul nu este transmis in Romania, pentru link-uri si discutii, ca de obicei, accesati forumul.