Premier League de maine si la DolceSport!

Premier League de maine si la DolceSport!

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔14.martie 2014
Premier League de maine si la DolceSport!

După ce a achiziţionat pentru doi ani drepturile de difuzare în România a Formulei 1, postul DolceSport aparţinînd Romtelecom a semnat un contract pentru următoarele trei sezoane pentru meciurile din Premier League şi Bundesliga!

Contractul intră în vigoare începînd chiar de mîine, atunci cînd DolceSport 3 va transmite Werder Bremen – Stuttgart de la ora 16:30, iar de la ora 19:30, Aston Villa – Chelsea! Duminică, postul va transmite meciul din campionatul Angliei dintre Totthenham şi Arsenal.

DolceSport nu va avea exclusivitate pe cele două campionate, alte partide putînd fi urmărite în continuare şi pe EuroSport.

DolceSport mai transmite Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Naţiuni, dar şi Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup şi unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal şi Baschet ale Greciei şi multe altele. Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Franţei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin.
GSP

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.