Prima mea zi la club : Cech si Cahill

Prima mea zi la club : Cech si Cahill

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔05.iulie 2012
Prima mea zi la club : Cech si Cahill

Prima zi la orice loc de munca este de cele mai multe ori o zi descurajatoare, dar cum te simti atunci cand te alaturi unei echipe de top din Premier League?

Jucatorii se vor intoarce la Chelsea la sfarsitul acestei saptamani pentru pregatirea de vara, iar site-ul oficial le cere vedetelor de la club sa isi aminteasca cum au trait ei prima zi la Chelsea.

PETR CECH 

Am ajuns la Gatwick si am fost condus la hotel. Am fost dus la Harlington si am avut o mica disctutie cu Jose Mourinho si cu diferiti membri ai personalului.

Unii jucatori erau in vacanta. Nu erau prea multi jucatori, insa am vorbit cu Paulo Ferreira si cu multi tineri de la academie.

GARY CAHILL

Prima mea zi la club a fost la Cobham. N-o sa uit niciodata ziua aceea, deoarece jucatorii au inceput sa ma loveasca, cred ca a fost un mod a de spune „bine ai venit”.

Imi amintesc ca am mers la antrenament si am vorbit cu jucatorii englezii pe care ii cunosteam dinainte sa vin la club. Am crezut ca o sa fie o sesiune de antrenament normala, pana au inceput sa ma loveasca.

 

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.