Prima mea zi la club : Fernando Torres si Florent Malouda

Prima mea zi la club : Fernando Torres si Florent Malouda

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔02.iulie 2012
Prima mea zi la club : Fernando Torres si Florent Malouda

Prima zi la orice loc de munca este de cele mai multe ori o zi descurajatoare, dar cum te simti atunci cand te alaturi unei echipe de top din Premier League?

Jucatorii se vor intoarce la Chelsea la sfarsitul acestei saptamani pentru pregatirea de vara, iar site-ul oficial le cere vedetelor de la club sa isi aminteasca cum au trait ei prima zi la Chelsea.

FERNANDO TORRES 

Am fost cazat la un hotel din centrul Londrei, imi amintesc ca am plecat spre Cobham iar din cauza traficului aglomerat ma tot gandeam cum va fii pe noul  teren de antrenament. In seara aceea am jucat impotriva lui Sunderland, deci eram singur la club. M-am antrenat in interior deoacere erau multi oameni in jur, insa nu au vrut sa vorbeasca cu mine. M-am intalnit cu  oamenii din staff, bucatarii, cu toata lumea din cladire, m-au primit bine, a fost o zi speciala. Ulterior m-am dus inapoi la hotel pentru a vedea meciul, iar dupa meci Carlo Ancelotti m-a sunat si mi-a spus ca a doua zi voi incepe sa ma antrenez cu echipa.

FLORENT MALOUDA

Principalul lucru care mi-l amintesc din prima mea zi la Chelsea, este limuzina. Aceasta a fost in Los Angeles in pre-sezon cand i-am intalnit prima data pe colegii mei. Gary Staker m-a asteptat intr-o limuzina, atunci ma gandeam la urmatorul lucru ” Bine ai venit intr-o lume noua.”

Il stiam pe Didier inainte sa vin la club. Inainte sa semnez mi-a dat niste informatii si sfaturi. Ii stiam de asemenea si pe Claude Makelele si pe Michael Essien, care m-au ajutat foarte mult. Am fost surprins sa gasesc asa multi vorbitori de limba franceza in echipa.

Am fost apoi prezentat lui Jose Mourinho, manager la noi pe vremea aceea. Am avut o conversatie placuta in franceza, am fost putin socat deoarece nu stiam ca  putea vorbi franceza, asadar in prima zi m-am simtit ca acasa.

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.