Prima mea zi la club : Ivanovic, Lukaku si Ferreira

Prima mea zi la club : Ivanovic, Lukaku si Ferreira

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔04.iulie 2012
Prima mea zi la club : Ivanovic, Lukaku si Ferreira

Prima zi la orice loc de munca este de cele mai multe ori o zi descurajatoare, dar cum te simti atunci cand te alaturi unei echipe de top din Premier League?

Jucatorii se vor intoarce la Chelsea la sfarsitul acestei saptamani pentru pregatirea de vara, iar site-ul oficial le cere vedetelor de la club sa isi aminteasca cum au trait ei prima zi la Chelsea.

BRANISLAV IVANOVIC

In prima mea zi tin minte doar ca am fost foarte confuz, cei drept nu-mi amintesc prea multe din aceea zi. Avram Grant era managerul, l-am cunoscut atunci cand am semnat si imi amintesc ca m-am intalnit cu toti jucatorii, a fost foarte frumos.

De asemenea, imi amintesc ca am debutat intr-o victorie cu 4 – 0 cu Portsmouth  in Carling Cup si am jucat toate cele 90 de minute. A fost un meci memorabil pentru mine, m-am simtit putin ciudat pentru ca eram de ceva timp la club si nu reusisem sa joc.

ROMELU LUKAKU

Cand am venit aici am vorbit direct cu Jose Bosingwa deoarece si el este congolez si vorbeam aceeasi limba. Urmatoarea persoana cu care m-am intalnit a fost  Patrick van Aanholt. Dupa aceea l-am intalnit pe Didier  si m-am antrenat putin cu el.

Apoi am plecat acasa cu Bosingwa. Am stat cu familia lui cateva saptamani. Sunt foarte apropiat de el deoarece de cand am venit mi-a fost un adevarat prieten, la fel pot spune si despre Didier si Malouda care m-au ajutat foarte mult.

PAULO FERREIRA

Am semnat dupa Euro 2004, stiu ca eram in vacanta. M-am intalnit cu Jose Mourinho si mi-a aratat imprejurimile. Apoi am mers pe Stamford Bridge si am semnat, apoi m-am intors in vacanta.

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.