Prima mea zi la club : Mata, Romeu si Hutchinson

Prima mea zi la club : Mata, Romeu si Hutchinson

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔03.iulie 2012
Prima mea zi la club : Mata, Romeu si Hutchinson

Prima zi la orice loc de munca este de cele mai multe ori o zi descurajatoare, dar cum te simti atunci cand te alaturi unei echipe de top din Premier League?

Jucatorii se vor intoarce la Chelsea la sfarsitul acestei saptamani pentru pregatirea de vara, iar site-ul oficial le cere vedetelor de la club sa isi aminteasca cum au trait ei prima zi la Chelsea.

JUAN MATA

Am venit de la Valencia si l-am intalnit pe Andre in biroul sau unde am avut o mica discutie. Apoi am mers pe Stamford Bridge pentru a face vizita medicala.

A doua zi am zburat inapoi in Valencia sa-mi iau ramas bun de la toata lumea de la club. Cand am zburat inapoi in Anglia, m-am dus la Cobham iar primul jucator pe care l-am intalnit a fost Petr Cech, el era accidentat si se trata acolo. Am avut o discutie placuta.

ORIOL ROMEU

Cand am ajuns in Londra m-am intalnit cu Gary Staker care mi-a explicat totul si a incercat sa ma faca sa ma simt in largul meu.

Am vorbit cu Fernando [Torres] care mi-a spus diferite lucruri despre club. Apoi m-am intalnit treptat cu toti jucatorii. John Terry a venit personal sa-mi ureze un bun venit si mi-a spus ca, daca am nevoie de ceva doar sa-l intreb, am fost recunoscator pentru asta. (Terry un adevarat capitan ! 🙂 )

Am venit intr-o tara noua, la o echipa cu jucatori foarte mari. Cu toate ca am fost transferat de la Barcelona insa acest lucru tot m-a descurajat putin.

SAM HUTCHINSON

Aveam 7 ani cand am venit la Chelsea, am venit in aceeasi perioada cu  Liam Bridcutt si Gianluca Viall care a fost instaurat ca manager. Nu l-am intalnit cu adevarat, insa am obtinut o poza cu autograful sau cand am fost accidentat.

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.