Prima mea zi la club : Terry, Bertrand si Turnbull

Prima mea zi la club : Terry, Bertrand si Turnbull

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔06.iulie 2012
Prima mea zi la club : Terry, Bertrand si Turnbull

Prima zi la orice loc de munca este de cele mai multe ori o zi descurajatoare, dar cum te simti atunci cand te alaturi unei echipe de top din Premier League?

Jucatorii se vor intoarce la Chelsea la sfarsitul acestei saptamani pentru pregatirea de vara, iar site-ul oficial le cere vedetelor de la club sa isi aminteasca cum au trait ei prima zi la Chelsea.

JOHN TERRY 

Am fost foarte nervos. Imi amintesc ca m-am intalnit cu toti ceilalti jucatori. Stiu ca am fost ales sa fac curat in 3 vestiare. A mai trebuit sa curat ghetele lui Dennis Wise, Dave Lee si Edie Newton. Prima zi de antrenament a fost lejera, o alergare usoara si cateva teste.

RYAN BERTRAND 

Primul lucru care mi-l amintesc este acela ca l-am cunoscut pe Jose Mourinho. Am fost putin socat sa vorbesc cu el deoarece aveam doar 15 ani. Sa ajung de la un club ca Gillingham la Chelsea a fost extraordinar. Mourinho s-a purtat foarte frumos cu mine, mereu m-a tratat ca pe un jucator din prima echipa, a fost un om extraordinar si m-a ajutat mult.

ROSS TURNBULL

Imi amintesc doar ca m-am intalnit cu toata lumea in aceea zi. A fost primul meu transfer si a fost un transfer foarte mare pentru mine. A fost o noua experienta pentru mine, plus ca a trebuit sa ma mut din Middlesbrough in Londra. John Terry a fost primul jucator pe care l-am intalnit, el fiind capitan, mi-a spus ca daca am nevoie de ceva, doar sa-i dau  un telefon, dar toata lumea m-a ajutat si m-au facut sa ma simt binevenit. A fost foarte frumos.

 

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.