Ramires spune ca este pregatit sa dea tot ce e mai bun in meciul de maine cu Arsenal.

Mijlocasul a fost un factor esential in victoria de miercuri seara impotriva Barcelonei. Un jucator cu o rezistenta de neegalat, care in primul sezon nu a impresionat, insa in acest sezon Rami este ca o ‘mina cu aur’.
„Echipa trebuie felicitata pentru meciurile bune facute in aceasta perioada. Ultimele saptamani au fost foarte intense, insa ne-am pregatit foarte bine, ne-am odihnit la timp iar asta se vede in acest moment. Vrem sa obtinem tot, iar prin dorinta noastra de a castiga tot, sunt sigur ca vom atinge toate obiectivele.”
„Ne simtim foarte increzatori. Chelsea este un club foarte mare si avem jucatori mari aici, cum orice club isi doreste sa aiba. Este un privilegiu sa te uiti la echipa noastra. Ne-am recapatat increderea si acum trebuie doar sa avem grija cum ne comportam in teren si rezultatele vor veni. ”
Astazi ma uitam pe clasament si este foarte greu sa vezi cum o echipa rivala este la 7 puncte in fata, acest lucru m-a trimis cu gandul la meciul din tur, 5 – 3 pentru tunari. Ramires spune ca acel rezultat a fost greu de ‘inghitit’ .
„Nu as putea spune ca suntem peste Arsenal, dar este un meci mare si trebuie castigat. A fost rau pentru noi ca am pierdut cu 5 – 3 acasa si avem nevoie sa castigam jocul acesta, nu doar din cauza asta, ci si pentru faptul ca avem nevoie cele 3 puncte puse in joc.”
„Cand pierzi acasa este greu de trecut peste, dar noi trebuie sa castigam acest meci pentru puncte. Cred ca ne-am descurcat bine in toate competitiile. Am trecut de faza mai putin buna in care am fost si asta ne motiveaza sa ne imbunatatim pozitia in clasament. Motivatia este diferita in fiecare competitie, dar nu conteaza, atat timp cat suntem motivati de la meci la meci, toate sunt importante. ”