Ramires a vorbit despre dorinta lui de a da un randament excelent la mijlocul terenului.Ramires a vorbit despre dorinţa lui de a da un randament excelent la mijlocul terenului.Ramires a incris 2 goluri în victoria cu 4-0 în Cupă Angliei împotrivă lui Portsmouth.

„Să înscrii tu ca mijlocaş goluri, este foarte important. Am lucrat din greu la antrenament pentru a finaliza oportunităţile care le am, dar am lucrat şi la partea defensivă a jocului meu.”
„Am deja opt goluri în acest sezon ceea ce este foarte bine, dar îmi doresc să marchez 15 goluri sau chiar mai multe, nu este important doar pentru mine ci şi pentru echipă.”
Fostul mijlocaş al Benficai a reuşit să se adapteze mai greu cerinţelor din Premier League, nsa acum a devenit un jucător important în unsprezecele aliniat de Villas-Boas
„Primul sezon a fost important în ceea ce priveşte adaptarea mea şi să mă familiarizez cu unele lucruri. Acum înţeleg limbă mai bine, devenind mai sigur pe mine.”
„Fostul antrenor (Carlo Ancelotti) era concentrat pe apărare, însă AVB abordează un stil mai ofensiv.”
Având în vedere poziţia noastră în campionat, este foarte greu să mai emitem pretenţii la titlu, dar Liga Campionilor şi
Cupa Angliei rămân obiective foarte realizabile şi Ramires spune că jucătorii vor munci neîncetat pentru a se asigură că vor adăuga trofee palmaresului echipei, la sfârşitul sezonului.
„Toţi jucăm fotbal pentru a câştiga trofee. Asta încercam să facem şi în acest an şi vom munci din greu.”
„În orice perioadă se câştiga mai multe puncte sau mai puţine, dar obiectivul general este să câştigăm cât mai multe indiferent de vreme. Obiectivul minim ar fi probabil să câştigăm un trofeu, dar suntem încă în 3 competii şi vom încerca să le câştigăm pe toate.”