Din pacate nu am castigat meciul cu QPR pentru a le ridica baietilor moralul dupa dezastrul de la Monaco, dar Roberto Di Matteo a laudat evolutia echipei, spunand ca este mereu dificil sa joci pe Loftus Road.

Cred ca cu totii am vazut cele 2 penalty-uri care le-a avut Chelsea, insa se pare ca doar arbitrul nu le-a vazut iar acest lucru a facut ca scorul sa ramana neschimbat. Cu toate acestea am fost impresionat de evolutia echipei pe aproape unul dintre cele mai grele stadioane din Premier League.

Acum vor urma declaratiile lui Roberto dupa meci.

DESPRE MECI PER TOTAL

„Singura dezamagire pentru mine este ca nu am putut sa marcam din ocaziile pe care ni le-am creat, in rest totul a fost bine. Sa joci pe Loftus Road este intotdeauna dificil, din cauza istoriei si rivalitatii dintre cele doua cluburi. Am controlat jocul foarte bine, ne-am creat ocazii de gol, insa a lipsit golul. Un gol ar fi fost de ajuns sa castigam meciul. Nu sunt ingrijorat deoarece ne-am creat ocazii. Acesta este primul meci in care nu am inscris, deobicei o facem, vom inscrie daca ne vom crea ocazii in continuare.”

DESPRE DECIZIA DE A NU NI SE ACORDA VREUN PENALTY

Atacul lui Nelsen asupra lui John Terry mi s-a parut penalty. Am vazut reluarile. Stiu ca arbitrul nu poate sa vada reluarile, iar la faza cu Hazard a fost intr-o pozitie buna, a vazut contactul insa probabil i s-a parut ca nu este de-ajuns. Este o munca grea, munca de arbitru. E usor pentru noi sa ne dam cu parerea pentru ca avem posibilitatea sa vedem reluarile.”

DESPRE CONCENTRAREA AMBELOR ECHIPE ASUPRA JOCULUI

„Jucatorii ambelor echipe au aratat o atitudine extraordinara. S-au concentrat asupra fotbalului si au aratat cat de profesionisti sunt. A fost un derby frumos, placut sa-l vezi. Sunt foarte multumit de cum a jucat echipa astazi.”

PRIVIND MAI DEPARTE LA MECIUL DIN CHAMPIONS LEAGUE

Vom vedea maine daca avem accidentari, dar eu cred ca nu, sunt cativa jucatori loviti dar nu grav. Ne vom recapata energia pana la meciul de miercuri.