Andre Villas-Boas a fost foarte multumit dupa impresionanta victorie cu 3-0 in fata celor de la Newcastle si a laudat toata echipa.

Didier Drogba ne-a adus in avatanj cu o lovitura puternica de cap in minutul 37, dupa ce Frank Lampard ratase mai devreme un penalty. Salomoun Kalou si Daniel Sturridge au marcat celelalte doua goluri.
„Am jucat bine 90 de minute, cred ca in sfarsit ne-am gasit puterea interioara care ne poate ajuta sa ajungem la rezultatele cheie.”
„3-0 este un scor comfortabil, dar noi am jucat impotriva unei echipe cu un start foarte bun, o echipa cu una din cele mai bune defensive din campionat, dar am jucat fantastic si acesta este cel mai frumos rezultat din intreg sezonul.”
A fost un meci foarte frumos cu sanse la ambele porti. Sturridge ar fi putut marca usor un hat-trick insa a inscris decat odata.
David Luiz a fost foarte aproape sa fie eliminat in inceputul meciului cand l-a faultat pe Demba Ba in calitate de ultimul aparator insa a primit doar galben.
„A fost un accidentat major. Decizia a fost in avantajul nostru, nu pot sa inteleg cum Alan Pardew nu a spus nimic despre asta.” a spus AVB
„Cu toate acestea am avut o multime de decizii impotriva noastra sezonul acesta, golurile din ofside de pe Old Trafford sau penalty-urile care ar fi trebuit sa le avem cu Leverkusen si Liverpool. Ar fi trebuit cartonas rosu pentru Luiz, insa decizia ne-a avantajat pe noi.”
„Daniel progreseaza asta e sigur insa nu vreau sa fiu nedrept fata de mine, felicit toata echipa. Aceasta victorie a fost una meritata.”
Cu doua jocuri foarte grele la orizont victoria asta vine intr-un moment cum nu se poate mai bine.
„Avem un meci greu impotriva Valenciei, marti si daca vom castiga vom avea taria sa invingem si pe Manchester City saptamana viitoare. Incercam sa ne apropiem de partea superioara a clasamentului.”