Reactii: Podul suspinelor | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Reactii: Podul suspinelor

Reactii: Podul suspinelor

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔02.ianuarie 2011
Reactii: Podul suspinelor

Ancelotti a incercat sa-si ascunda dezamagirea in urma egalului cu Aston Villa, 3-3, spunand ca a fost impresionat de partea a doua a meciului.
„Sun dezamagit, bineinteles, cred ca am fost foarte energici in a doua repriza si am incercat sa castigam. Am raspuns si am jucat foarte bine in a doua a repriza”.
„Cand am crezut ca meciul este castigat, am pierdut cele doua puncte in ultima faza si din cauza asta sunt dezamagit pentru ca am fi meritat sa castigam si am fi avut nevoie de aceasta victorie. Este vina noastra pentru ca nu ne-am pastrat concentrarea pana la final”.
„In prima repriza au fost multe baloane lungi si faulturi, a doua repriza a fost foarte buna, am revenit la jocul nostru intens, am creat multe ocazii si am si inscris doua goluri. A fost o repriza buna.

Aston Villa castiga un punct azi, dar cel mai important este faptul ca Chelsea ramane in spatele lui United la 6 puncte distanta, desi United ar putea ajunge la 9 puncte distanta avand o etapa mai putin.
„Mai intai trebuie sa castige, in al doilea rand, cred ca aceasta distanta se poate recupera, depinde de forma fiecarei echipe si de momentele prin care trece fiecare echipa. Evident trebuie sa-i batem aici ca sa putem vorbi despre titlu. Inca nu s-a terminat pentru ca mai putem salva acest sezon.
Am pierdut increderea pentru ca forma proasta a tinut destul de mult, dar cred ca ne revenim”.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.