Rezumatul stirilor de astazi | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Rezumatul stirilor de astazi

Rezumatul stirilor de astazi

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔04.iulie 2012
Rezumatul stirilor de astazi

Dupa cum stiti, Roberto Di Matteo a sustinut astazi prima conferinta de presa dupa numirea in functie ca manager al Chelsea FC, iar asta a dat nastere la zeci de speculatii in insula. RDM a recunoscut ca are cateva tinte in minte, insa nu a dat niciun nume.

Voi face un rezumat la stirile aparute in presa astazi cu privire la Chelsea FC.

Victor Moses : Dupa ce Wigan a refuzat oferta de 4 milioane de lire din partea lui Chelsea, se pare ca albastrii vor face o noua oferta, 9 milioane de euro + Josh McEachran sub forma de imprumut. Personal cred ca ar fi o super afacere deoarece vom castiga un jucator bun, talentat si tanar iar Josh va avea oportunitatea de a juca in Premier League.

Maicon : Din cate am citit in presa, se pare ca transferul este ca si facut. Jucatorul in varsta de 31 de ani nu s-a inteles cu Real Madrid, iar acum vine sa semneze cu Chelsea. Deci este doar o chestiune de timp pana cand Maicon va fi jucatorul lui Chelsea.

Thibaut Courtois : Belgianul in varsta de 20 de ani continua in Spania la Atletico Madrid. Jucatorul a avut un sezon foarte bun in Spania acesta bifand 52 de aparitii pentru Atletico si a reusit sa castige Europa League la Bucuresti.

Yossi Benayoun : Fulham este interesata de serviciile jucatorului israelian. Benayoun (32 de ani) mai are doar un an  contract cu Chelsea iar sezonul trecut a fost imprumutat la Arsenal. Benayoun a jucat 8 meciuri pentru Chelsea si a marcat un singur gol, deci consider ca nu ar fi o mare pierdere plecarea sa.

Despre Hulk si Modric nu prea s-a vorbit astazi in presa, cand vor mai aparea noutati despre ei, veti gasi doar pe chelseafc.ro.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.