Roberto Di Matteo despre Torres | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Roberto Di Matteo despre Torres

Roberto Di Matteo despre Torres

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔08.iulie 2012
Roberto Di Matteo despre Torres

Majoritatea jucatorilor s-au intors la antrenamente, dar Roberto Di Matteo inca il asteapta pe Fernando Torres care a incheiat sezonul la nivel inalt. 

Fernando Torres a devenit in acest sezon campion european cu echipa sa club insa din nou si cu Spania. Totusi dupa victoria de la Munchen a declarat ca a fost un sezon foarte dificil pentru el.

Di Matteo crede ca urmatoarele 12 luni vor fi niste luni foarte bune pentru Torres.

„Am vorbit cu Torres, dupa finala, am avut o discutie cu el in urmatoarea dimineata si mi-a spus ca se simte bine.”

„Si-a revenit la timp. Nu se pune problema ca Fernando sa intre din nou intr-o criza de goluri, eu il astept aici, sa fie intr-o dispozitie buna.”

„Am fost foarte fericit alaturi de Fernando sezonul trecut. Castigand Euro si trofeele la echipa de club ar trebui sa-i dea incredere pentru noul sezon. Ma astept ca sezonul viitor sa fie un jucator fantastic pentru noi.”

Torres are 3 saptamani de vacanta dupa ce acesta a petrecut o luna de zile la Euro. Desigur RDM nu-i promite un loc de titular in atacul lui Chelsea dupa plecarea lui Drogba.

„Avem 3 atacanti la echipa in acest moment, iar asta este foarte bine pentru ca se vor lupta pentru locul de titular. Cine este in cea mai buna forma va juca titular.”

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.