Roberto Di Matteo : Devenim puternici

Roberto Di Matteo : Devenim puternici

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔26.iulie 2012
Roberto Di Matteo : Devenim puternici

Roberto Di Matteo a fost multumit dupa ultimul nostru amical, cu toate ca am pierdut.

Am fost condusi in Philadelpia, am egalat apoi am reusit sa trecem in avantaj, insa norocul nu a fost de partea noastra si cei de la MLS au egalat si au obtinut victoria printr-un gol in prelungiri.

„Suntem dezamagiti de rezultat, noi mereu vrem sa castigam. In repriza a doua am fost putin relaxati. Am facut unele schimbari , iar echipa nu a fost atat de stabila cum a fost in prima repriza.”

„Echipa celor de la MLS este mai bine pregatita fizic ca noi. Pentru mine este important ca toti jucatorii sa joace. Trebuie sa ne imbunatatim jocul, dar eu am fost fericit cu jocul din prima repriza si acest meci a fost un test bun pentru noi.”

Intrebat unde echipa nu a mers suficient de bine, Di Matteo a spus ca este nevoie de mai mult sprijin pentru Lukaku.

„Trebuie sa ajutam atacantul mai mult, asta e sigur, are nevoie de mai mult sprijin, iar eu sunt sigur ca vom regla asta. Avem jucatori care s-au antrenat cinci, sapte sau zece zile, asa ca ma asteptam ca lucrurile sa mearga putin mai greu, dar pentru noi este cel mai important este sa fim gata la primul meci din campionat.”

„Un alt aspect important este ca nu avem accidentari pana acum. Incetul cu incetul vom fi pregatiti, dar momentan este greu pentru ca avem jucatori care au venit in perioade diferite.”

Rezumatul meciului este : AICI

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.