Rooney nu va formula nicio cerere de transfer. Samuel Eto’o asteapta OK-ul din partea lui Mourinho

Rooney nu va formula nicio cerere de transfer. Samuel Eto’o asteapta OK-ul din partea lui Mourinho

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔27.august 2013
Rooney nu va formula nicio cerere de transfer. Samuel Eto’o asteapta OK-ul din partea lui Mourinho

Rooney

UPDATE: Rui Faria, asistentul lui Jose Mourinho, a declarat la Al-Jazeera ca Chelsea a oferit 60 de milioane de euro pentru transferul lui Wayne Rooney, insa United a cerut o suma mai mica de bani, plus Juan Mata, lucru cu care Chelsea nu a fost de acord!

___________________________

Wayne Rooney este tot mai departe de Chelsea. Sky Sports anunta astazi ca atacantul dorit insistent de Mourinho nu le va inmana sefilor de la United nicio cerere de transfer, astfel ca sansele ca acesta sa ajunga pe Stamford Bridge sunt aproape nule in acest moment.

La interviul de aseara de la Sky Sports, de dupa meci, David Moyes a spus inca o data ca Wayne Rooney nu este de vanzare si ca acesta va ramane pe Old Trafford pentru inca un sezon, cel putin. Cu toate acestea, Jose Mourinho, tot dupa meci, a declarat ca Chelsea va mai face o oferta pentru Rooney doar in cazul in care acesta isi va dori in continuare sa plece de la Manchester United, iar portughezul i-a dat 48 de ore timp de raspuns lui Wayne Rooney. Altfel, Chelsea se va orienta catre alt atacant, cel mai probabil Samuel Eto’o. Jose Mourinho a motivat ca ofertele repetate pentru atacantul lui Manchester United au venit dupa ce clubul Chelsea si Mourinho au aflat ca Rooney vrea sa plece de la United: „Nu ne-am trezit de dimineata si ne-am decis ca il vrem pe Rooney. Daca vrem sa cumparam un jucator, inseamna ca el ne-a spus: „Vreau sa vin la Chelsea, nu mai vreau sa stau la United. Aduce-ti-ma la Chelsea!”. Si vom continua sa incercam sa il transferam cat timp el va spune: „Incercati din nou sa ma cumparati!”. Cand acesta va spune: „M-am razgandit, vreau sa stau la United.” atunci noi ne vom opri si ii vom respecta decizia.” (Jose Mourinho pentru Al-Jazeera).

Si, intr-adevar, Rooney se pare ca s-a rezgandit si vrea sa ramana la United. Dupa cum am mai spus, sursele Sky Sports au fost informate ca Rooney nu va recurge la nicio metoda de ultim moment si nu va face o cerere de transfer catre oficialii lui Manchester United.

Cel mai probabil Chelsea se va orienta catre Samuel Eto’o. Camerunezul se afla in stand-by de cateva zile si mai asteapta doar un telefon din partea lui Mourinho pentru a semna cu Chelsea.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.