Am citit astăzi pe GSP.RO un articol cu titlul : „Drogba poate reface în China atacul de la Chelsea. E aproape de echipa lui Anelka

– Făcând o analiză a titlului deducem că Didier Drogba urmează să i se alăture lui Nico la echipa din China, care mi-e foarte greu s-o scriu.

Mergând cu privirea către conținut înțeleg următoarele:

<< Atacantului Didier Drogba 33 de ani) îi expiră contractul cu Chelsea în iunie, însă formaţia chineză Guangzhou Evergrande a dezminţit zvonul conform căreia jucătorul ivorian s-ar alătura lotului grupării chineze, scrie presa franceză.

Nu am avut nici un fel de contact cu jucătorul şi nu am autorizat pe nimeni să ia legătura cu el. Zvonul nu este altceva decît o speculaţie. Nu a fost niciodată în planurile noastre„, scrie într-un comunicat remis de clubul chinez.

Se pare că sînt şanse foarte mari ca Shanghai Shenhua, echipa fostului său coleg de la Chelsea, Nicolas Anelka, să fie noua destinaţie a africanului. Echipa din Shanghai îl doreşte încă din decembrie pe ivorian.

Anelka şi Drogba au fost colegi la Chelsea între 2008 şi 2011.”

Drogba a marcat în acest sezon doar 3 goluri în 15 meciuri pentru Chelsea în Premier League. >>
Articolul  nu prea are sens, se vorbește în titlu despre o posibilă plecare, care mai apoi este contrazisă, ca să aflăm de fapt că un club nu este interesat de Didier, după ce emite un comunicat oficial, DAR… după un procedeu amplu de deducere al celui care nu și-a semnat articolul aflăm că Drogba poate pleca la Shanghai conform unor surse… din redacția lu’ gsp? – care bineînțeles se află lângă Drogba la campionatul Africii pe Națiuni.

Imaginați-vă dacă ăștia de la GSP au început să scrie în ritmul asta, va dați seama cum e în redacția lu’ sport.ro?

Bravo!

SURSA : GSP.RO