Sa-si vada de treaba lor! | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Sa-si vada de treaba lor!

Sa-si vada de treaba lor!

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔07.noiembrie 2012
Sa-si vada de treaba lor!

Cazul Clattenburg / Mikel nu a fost foarte discutat pe forumul sau site-ul nostru. Probabil ca pe meleagurile mioritice rasismul si cuvintele batjocoritoare fac parte din cotidian iar lucrurile acestea nu starnesc foarte mult interes din partea publicului.
Ma gandesc ca daca avem presedinti de stat care folosesc cuvantul „cioara” de ce n-am avea si bannere pe stadioane cu „moarte ciorilor” sau de ce un arbitru n-ar putea sa tipe la Nicolita „ba tigane lasa ciocu’ mai mic”.
Din cotidianul englez aceste lucruri nu fac parte, ele sunt revoltatoare, abuzive si impotriva legii. Tevatura media produsa de cazul Mikel/Clattenburg a luat amploare atunci cand diferite personalitati din fotbalul englez si-au dat cu parerea intr-un stil nesimtit golanesc de strada. Ipocrizia si lipsa de bun simt face ca acest incident sa fie vazut de opinia publica ca pe o razbunare in disputa Chelsea vs Clattenburg.
Deunazi citeam despre Alex Ferguson cum considera ca aceste acuze sunt inimaginabile iar Mark Clattenburg nu ar fi in stare de asa ceva.
La fel si Arsene Wenger care a considerat ca e bine sa intervina putin prin presa si sa explice cum Arsenal ar fi tinut aceasta problema in interior si nu ar fi sesizat Federatia.
Spusele lui Neil Warnock nu le mai comentez pentru ca oricum ala e un cretin, pentru ca doar un cretin ar putea antrena QPR si Leeds United in sezoane consecutive.
Oficialii lui Chelsea se vad dezamagiti de reactia celor doi manageri, mai ales ca acest caz nu are legatura cu vreuna din echipele antrenate de cei doi sau cu persoanele celor doi. Si pe buna dreptate, nu doar o data Wenger sau Ferguson au reprosat abuzuri sau greseli de arbitraj din partea oficialilor.
Tot acest circ si presiune mediatica se va rasfrange asupra clubului, iar cand spun club nu ma refer la „brand” ci la echipa. Probabil asta e si intentia..

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.