In ultima perioada au aparut diverse informatii cum ca Mohamed Salah ar fi in punctul de-a parasi Chelsea. Se pare ca Roma este intr-adevar interesata de serviciile mijlocasului egiptean iar cele doua cluburi au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste acest transfer. Desi Mourinho a declarat inca o data la conferinta de presa sustinuta astazi cu ocazia etapei din FA Cup de maine, ca niciun jucator de-al sau nu va parasi echipa sa in aceasta perioada, Mohamed Salah ar putea fi primul jucator vandut de Chelsea in aceasta iarna.
Alaturi de Salah, Chelsea l-ar mai putea vinde si pe Andre Schurrle, Chelsea fiind pregatita sa-i inlocuiasca pe cei doi in zilele ce urmeaza cu Douglas Costa si Juan Cuadrado. Cu o alta ocazie Mourinho a declarat ca ar fi dispus sa renunte la cei doi jucatori daca clubul sau ii permite achizitionarea unui jucator (sau mai multi) in valoare de 50 de milioane de lire sterline.
Alaturi de jucatorii mentionati mai sus, pe care Chelsea intentioneaza sa-i transfere in aceasta fereastra de transferuri, Marco Reus este si el o tinta potentiala pentru Mourinho.
Desi un jucator de viteza si cu o tehnica deosebita, Salah nu a reusit sa se ridice la nivelul impus de fotbalul practicat de Chelsea si a avut parte de evolutii sterse in meciurile in care a evoluat fiind inca la nivelul de „rezerva decenta” in conditiile in care este in competitie directa cu Willian si Schurrle pentru postul de aripa dreapta.

Roma have reached an agreement with Chelsea for the transfer of young Egyptian international Mohamed Salah.

— Matteo Bonetti (@TheCalcioGuy) January 23, 2015