Sami Khedira tot mai aproape de Chelsea. Germanul este alesul lui Mourinho.

Sami Khedira tot mai aproape de Chelsea. Germanul este alesul lui Mourinho.

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔27.iulie 2013
Sami Khedira tot mai aproape de Chelsea. Germanul este alesul lui Mourinho.

Khedira Mou

Cum transferul lui Daniele De Rossi de la AS Roma a intrat in impas, se pare ca Jose Mourinho s-a reorientat rapid catre un fost elev. Publicatiile de sport din Germania si Spania, printre care si Punto Pelota, anunta ca Sami Khedira este la un pas de a ajunge la Chelsea.

Real Madrid este pe cale sa rezolve in aceste zile transferul lui Kondogbia de la Sevilla. Zinedine Zidane l-a convins pe mijlocasul francez sa vina la Madrid si se pare ca Sevilla a acceptat oferta Realului de 15 milioane de euro. In acest caz, jurnalistii spanioli anunta ca germanul Sami Khedira va trece pe banca de rezerve, Carlo Ancelotti preferandu-i pe Xabi Alonso, Luka Modric, Asier Illarramendi, Casemiro sau Kondogbia in locul lui Khedira.

Sami Khedira nu este unul dintre favoritii publicului din Madrid, iar faptul ca germanul a fost unul dintre „oamenii lui Mourinho” in timpul mandatului portughezului la Madrid nu l-a ajutat in relatia cu presa. De asemenea, Mourinho este omul care a insistat pentru ca Sami Khedira sa faca pasul din Bundesliga catre La Liga si a fost unul dintre jucatorii pe care acesta s-a bazat in cei trei ani petrecuti la Madrid.

Cum banii nu sunt o problema pentru clubul spaniol, cei de la Madrid ar vrea doar 15 milioane pentru Khedira, exact suma pe care Realul o va plati pentru francezul Kondogbia. Se pare ca Mourinho este pregatit sa ofere acesti bani, iar afacerea are mari sanse de reusita din mai multe motive: relatia buna dintre portughez si german, faptul ca Ancelotti nu este un mare fan al lui Khedira, iar postul de titular ii este pus in pericol. De asemenea, venirea lui Kondogbia este iminenta, ceea ce ne indica faptul ca Ancelotti are alte planuri pentru linia de mijloc a Realului.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.