Samuel Eto’o ar putea rata meciul de pe Parc des Princes

Samuel Eto’o ar putea rata meciul de pe Parc des Princes

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔25.martie 2014
Samuel Eto’o ar putea rata meciul de pe Parc des Princes

Dupa accidentarea din meciul cu Arsenal, Samuel Eto’o ar putea rata prima intalnire cu Paris Saint-Germain, meci programat pe data de 2 aprilie. Intr-un interviu televiziunii franceze beIN Sports, Eto’o a declarat:

Intotdeauna mi-am dorit sa joc pe Parc des Princes, din nefericire accidentarea s-ar putea sa ma impiedice s-o fac. Nu stiu daca imi voi reveni, vom vedea, oricum voi incerca sa fiu apt de joc.
As fi putut juca pentru PSG atunci cand Luis Fernandez a fost antrenor acolo (2000-2003) insa cluburile nu s-au inteles. Mi-a parut rau pentru ca mi-as fi dorit sa joc pentru ei.”

Intrebat si despre un posibil conflict cu Mourinho – dupa ce portughezul a glumit pe tema varstei probabile a lui Eto’o intr-o conversatie privata care a ajuns pe prima pagina a siteurilor sportive din Franta – Eto’o a adaugat:

Probleme cu Mourinho? Nu vreau sa discut despre asta. Eu marchez. Intotdeauna am marcat, insa n-o pot sa fac daca sunt pe banca. Chiar daca sunt batran, n-am uitat cum sa marchez.

Eto’o a tinut totusi sa vorbeasca despre plusul pe care Mourinho il ofera jucatorilor pe care ii antreneaza fata de ceilalti manageri cu care camerunezul a lucrat.

Are ceva deosebit, ceilalti manageri nu ofera acest plus atunci cand abordeaza o noua partida, insa n-am de gand sa spun ce este pentru ca doresc sa castig Champions League anul acesta. Devine altcineva cand ne pregateste de meci si cateodata isi mai pierde firea, insa e nomal, pentru ca stie cum sa atraga toata presiunea asupra lui

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.