Schimbari pentru meciul cu Schalke | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Schimbari pentru meciul cu Schalke

Schimbari pentru meciul cu Schalke

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔05.noiembrie 2013
Schimbari pentru meciul cu Schalke

Presa britanica relateaza faptul ca Jose Mourinho va modifica primul 11 al echipei sale pentru meciul cu Schalke.
Fernando Torres ar fi prima modificare, spaniolul accidentandu-se usor luni la sedinta de antrenament, atacantul parasind terenul schiopatand. Torres acuza dureri musculare fiind programat pentru aceasta dimineata la un examen medical riguros.

Dupa dezamagitoarea partida disputata pe St. James Park din weekend, Mourinho este pregatit sa schimbe cativa jucatori din primul 11. Printre cei care se afla sub amenintarea inlaturarii din primul 11 se afla Frank Lampard si Ashley Cole. David Luiz, Eden Hazard si Juan Mata ar putea fi alti jucatori pe care Mourinho nu-i va folosi in meciul cu Schalke in urma evolutiilor din weekend. In acest context, Willian, Schurrle si Cesar Azpilicueta ar putea porni ca titulari in meciul de miercuri seara.
Mourinho a declarat pentru site-ul oficial al clubului:

„Voi face schimbari, nu 11 schimbari insa vor fi cateva. Nu ma pot decide asupra celui mai bun 11 pentru ca se intampla sa mai apara evolutii de acest gen.”
Mourinho considera ca forma ultimelor meciuri a provocat o stare de falsa siguranta in mintea jucatorilor sai.

„Nu prin miracole castigi, castigi depunand efort,cu ambitie si inversunare, castigi cand ai calitate si te exprimi individual ireprosabil in contextul echipei. Incerc sa le explic asta de fiecare data cand stau de vorba cu jucatorii iar rezultate au fost.”

„Suntem intr-o pozitie buna pentru calificare, insa daca pierdem meciul atunci ne compromitem sansele enorm, deci meciul de miercuri este foarte important pentru noi”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.