Scrisoare catre un rus | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Scrisoare catre un rus

Scrisoare catre un rus

📁 Vocea editorului 🕔19.februarie 2012
Scrisoare catre un rus

Domnule Abramovich,

Eu, un suporter necunoscut dintr-o tara mica din sud-estul Europei, vreau sa va multumesc pentru amabilitatea de care ati dat dovada atunci cand ati investit cele 15 milioane de euro in viitorul manager al echipei Chelsea, pe numele sau de scena AVB.
Gestul dumneavoastra onorabil a intrat in istoria fotbalistica, cea mai mare suma platita vreodata pentru un antrenor, insa cum orice inceput are si un sfarsit, prin prisma faptului ca sunteti o persoana intelegatoare si intotdeauna doriti binele acestui club am rugamintea sa puneti capat la ceea ce eu am curajul sa numesc „cea mai mare teapa in materie de antrenori din istoria moderna a acestui club”.
Stilul „smuls” cu fundasii la centrul terenului, cu Fernando Torres ratacit in banda, cu pasele emotionante si de mare creativitate intre cei doi fundasi centrali ca mai apoi degajari imprecise catre acelasi Fernando pe mine personal m-au plictisit. Filozofia noua implementata la acest club nu da roade, daca ne uitam mai atent in clasament, aceasta noua filozofie ne face de ras. Nu am nicio pregatire fotbalistica dar inca de la inceput am fost 100% convins ca afacerea pe care ati facut-o la inceputul acestui sezon va fi una nereusita, dat fiind faptul ca acum doua zile am aflat ca dumneavoastra ati luat decizia de-al numi antrenor pe Villas-Boas, fara niciun fel de consiliere cu… consilierii dumneavoastra.
Aproape ca se implinesc zece ani de cand ati achizitionat acest club, pot sa va reprosez doua greseli in tot acest timp, inlaturarea lui Jose Mourinho si aducerea lui Villas-Boas. Va rog sa nu o faceti si pe a treia prin a-l pastra pe Villas-Boas inca doua sezoane.
Astazi nu v-am zarit in tribuna, probabil ati fi auzit mai clar huiduielile propriilor suporteri. Oare ce-ati simtit cand suporterii prezenti la meci cantau ca pe vremuri numele lui Jose Mourinho? La aceste intrebari nu o sa primesc raspuns, insa este imperios necesar sa luati atitudine si sa corectati greseala pe care ati facut-o la inceputul acestui sezon.

Cu deosebit respect si simpatie,
Un suporter necunoscut.