Skysports anunta ca in aceasta dupa amiaza se asteapta verdictul in cazul lui John Terry si acuzatiile de rasism aduse capitanului Chelsea Londra FC, in urma meciului cu QPR.

John Terry a fost acuzat de „comportament rasist asupra lui Anton Ferdinand” in meciul cu QPR. In urma plangerii anonime depuse la postul local de politie, Politia Metropolitana si Procuratura din Marea Britanie (CPS) s-au sesizat si au inceput sa studieze dovezile aduse in acest caz. John Terry a negat vehement acuzatiile aduse. La finalizarea investigatiei Federatia de fotbal va lua masuri disciplinare asupra fotbalistului, in cazul in care acesta va fi vinovat.

Luis Suarez a fost gasit vinovat intr-un alt caz de rasism, impotriva fundasului lui Man. United, Patrice Evra. Suarez a fost sanctionat disciplinar de Federatie, fiindu-i interzis participarea in competitiile interne timp de 8 etape si o amenda de 40,000 GBP. Verdictul a fost dur criticat de clubul jucatorului, datorita dovezilor neconcludente aduse in acest caz.