Se indreapta John Terry catre Valencia?

Se indreapta John Terry catre Valencia?

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa, Vocea editorului 🕔25.octombrie 2012
Se indreapta John Terry catre Valencia?

Nascut din negura noptii zvonul ca John Terry va parasi Chelsea in aceasta iarna a semanat isterie in randurile fanilor si presei de profil. Cateodata zvonurile sunt elemente interesante in lumea fotbalului, unele din ele credibile altele mai putin credibile. Zvonul nostru face parte din categoria celor aberante, categorie aparte despre care n-as dori sa dezvolt.
Informatia a aparut prima data in Spania la Radio Intereconomia iar mai departe as dori sa sublienez cateva aspecte care sper sa faca lumina despre posibila plecare a lui John Terry la Valencia:

  • Informatia a fost transmisa de catre agentul FIFA Francois Gallardo. Daca cautam in biblioteca numita internet despre agentul Francois Gallardo aflam ca din 2001 respectivul agent nu mai este afiliat FIFA. In concluzie credibilitatea lui Francois Gallardo este pusa la indoiala.
  • Exista un agent pe nume Francisco Jesus Gallardo Serrano afiliat FIFA. Profilul personal de pe site-ul FIFA il plaseaza in Madrid. Sa presupunem totusi ca ar fi posibil ca domnul Gallardo sa aiba ceva contacte si prin Valencia desi vorbim despre doua persoane diferite.
  • Acelasi personaj ne dezvaluia in vara trecuta cum Didier Drogba ar putea pleca la Barcelona. Stire preluata de ESPN la vremea respectiva.
  • Francois Gallardo afirma ca Terry se afla deja in ultimul an de contract, contrazicand informatiile actuale, cum ca John Terry ar mai avea contract pana in 2014 cu Chelsea.
  • Francois Gallardo afirma ca Terry s-a saturat de presiunea scandalurilor din ultimul timp si este dezamagit de pozitia clubului si a FA in ceea ce priveste persoana sa. Nu putem verifica aceasta afirmatie insa e greu de crezut ca dupa 17 ani de activitate pe Stamford Bridge si dupa numeroase scandaluri mediatice sa cedezi tocmai acum cand deja reprezinti un simbol pentru echipa si fani.
  • Interesant este profilul postul de radio „Radio Intereconomia”. Spaniola nu e limba foarte grea si ne dam seama cam ce subiecte trateaza acest post de radio. La o verificare amanuntita aflam ca acest post de radio are emisiuni despre situatia agricola din Spania si activitatea parlamentului. Insa se pare ca acorda cateva minute in buletinele de stiri lui John Terry si cat de bine s-ar plia capitanul lui Chelsea la stilul de joc al Valenciei.
  • In ultima instanta daca despicam situatia financiara a Valenciei si salariul castigat de John Terry la Chelsea ajungem la concluzia ca aceasta mutare n-ar fi posibila nici macar din punct de vedere financiar.

Sursa informatiilor: WAGNH

Nu am mai dezvoltat ce reprezinta John Terry pentru Chelsea pentru ca mi-ar trebui cateva pagini bune si deja este cu totul un alt subiect.

Sper ca punctele subliniate mai sus au rezolvat mutarea lui Terry la Valencia, sa trecem la lucruri mai serioase ca de exemplu meciul cu United de duminica si salutul dintre Ferdinand si Cole
Un alt subiect caracteristic circului care a acaparat presa din Anglia.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.