Sezonul 2012/2013 in imagini : August

Sezonul 2012/2013 in imagini : August

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔20.iunie 2013
Sezonul 2012/2013 in imagini : August

Site-ul oficial Chelsea arunca o privire asupra sezonului 2012/2013, cu ajutorul imaginilorl. A fost un sezon in care albastrii au jucat 69 de meciuri. Astazi vom incepe cu luna august.

torresupercup

Fernando Torres a reusit sa deschida scorul pentru noi in meciul din Super Cupa Angliei, dar din pacate City a revenit si a intors meciul la 3-1, mai tarziu Bertrand reusind sa mai inscrie o data pentru albastrii.

hazard

Albastrii au inceput increzator noul sezon acestia castigand clar cu 2-0 pe Stadionul DW impotriva celor de la Wigan Athletic. Eden Hazard la debut a reusit o pasa de gol pentru Branislav Ivanovic, iar apoi a scos un penalty transformat de Frank Lampard.

reading

O tanara mascota a lui Chelsea a dat inainte de meci mana cu jucatorii lui Reading. Probabil ca dupa intalnirea cu Pavel Pogrebnyak a stat fata, in fata, cel mai scund om din stadion cu unul dintre cei mai inalti.

rreading

Dupa ce am condus pentru inceput, ne-am vazut condusi de Reading cu 2-1. Insa golurile din repriza a 2 a a lui Gary Cahill si Fernando Torres ne-au linistit, iar apoi Eden Hazard a pasat din nou pentru Ivanovic, intr-un contra atac fulger.

mosesazpi

Inainte de meciul cu Newcastle, au fost prezentati jucatorii proaspeti transferati, Victor Moses si Cesar Azpilicueta.

haz

Albastrii au castigat meciul intr-o maniera categorica cu un scor de 2-0, Fernando Torres a reusit sa deschida scorul cu un sut uimitor, iar apoi Eden Hazard a inscris primul gol pentru Chelsea din penalty.

chelsea

Cobham a fost gazduit un eveniment caritabil unde un grup de tineri, grav bolnavi au venit sa-i vada pe favoritii lor.

supercup

Dupa castigarea Ligi Campionilor, Chelsea a trebuit sa joace in Super Cupa Europei acolo unde am dat piept cu Atletico Madrid la Monaco. Din pacate, a fost o noapte de groaza, unde spaniolii au castigat cu 4-1, Falcao reusind un hattrick.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.