Sfantul Diego | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Sfantul Diego

Sfantul Diego

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔16.februarie 2015
Sfantul Diego

Diego Costa are o reputatie de temut printre adversari, dar in afara terenului este un om extraordinar, care incearca sa-i ajute pe copiii din orasul natal.

Diego Costa a plecat la 14 ani din orasul sau, dar totusi are legaturi stranse cu acesta. El a infiintat o scoala pentru a ajuta copiii, atat in ceea ce priveste fotbalul, dar si educatia.

„Am inceput acest proiect cu ajutorul agentului meu, iar obiectivul principal este de a deschide unele usi pentru copii. Usi care pentru mine n-au fost deschise.”

„Vreau sa ajut copiii sa stea departe de strazi, sa stea departe de droguri, iar academia ii poate ajuta foarte mult. Au mult de castigat.”

„Scoala nu este mare in acest moment. Initial am vrut sa dau inapoi ceva orasului meu, de aceea am creat acest lucru. Lagarto este un oras mic, dar va creste putin cate putin.”

„Avem profesionisti care lucreaza acolo. Copiii au mancare, medicamante, o viata decenta, nu le lipseste nimic. Antrenorii sunt intotdeauna fericiti si deschisi pentru ajuta cu orice. Nu toti copiii vor deveni fotbalisti profesionisti in viitor, dar ei vor fi persoane mai bune.”

„Obiectivul principal este educatia, mai mult decat fotbalul. Vreau copiii sa participe la scoala si sa nu aiba absente.”

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.