Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > Situatia zvonurilor despre Schurrle,Sturridge, Essien si Benayoun

Situatia zvonurilor despre Schurrle,Sturridge, Essien si Benayoun

Chelsea a oferit lui Leverkusen 20 de milioane de lire sterline pentru Schurrle, dupa ce nemtii au refuzat prima oferta de 16 milioane, iar Sturridge ar trebui sa plece imprumutat, din nou, la o echipa din Premier League. Transferul s-ar finaliza vineri seara in ultima clipa a perioadei de transferuri.

Mi-e greu sa cred ca un jucator care mai are un an de contract ar fi lasat sa plece imprumutat la o alta echipa, iar Leverkusen si-ar vinde cel mai bun atacant al lor dupa ce chiar astazi au mai vandut unul.

Despre Essien s-au interesat Arsenal, Tottenham si Liverpool, cele trei echipe doresc sa-l imprumute pe ganez.

Exista posibilitatea ca Rodgers sa fie interesat de Essien, insa mi-e greu sa cred ca Tottenham prin AVB s-ar interesa de serviciile lui Essien. Probabil ca AVB viseaza la Mata si Romeu, iar cum lui Wenger ii plac copii nu cred ca o mutare de acest gen ar fi posibila. Stim cu totii ca Essien a trecut de multa vreme de anii copilariei.

Yossi Benayoun a anuntat pe contul de Twitter ca va merge imprumutat la o echipa din Premier League, zvonurile duc catre Fulham.

Mai avem cateva ore pana vom afla ultimile mutari de pe piata. Personal sper sa-l vad pe Schurlle sau Jovetic la club, insa nu mi-as dori ca Sturridge sa plece de la Chelsea.

Lasă un răspuns

Top