Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > Stiu ca poti Fernando!

Stiu ca poti Fernando!

Nu e niciodata un start grozav pentru un atacant daca nu inscrie la debut sau la cateva meciuri de la acesta. Asta a patit Torres de cand a fost transferat la Liverpool, iar dupa cateva meciuri s-a pus intrebarea ‘ Va mai inscrie vreodata?’
Eu personal niciodata nu l-am suportat pe Torres, pentru ca a jucat la Liverpool iar pe noi cam mereu ne-a ‘intepat’. Insa cand a ajuns la noi eram de genul ‘ Ciupeste-ma, e un vis!’ .
Am 4 motive sa cred ca este un transfer reusit.
1.  E un atacant de top.  Uitati-va la el, are talent omul. La Atletico a fost o stea, la Liverpool a fost adorat. Cred ca ar trebui sa apeleze la un cliseu care-l stiu de la Paul ” Forma e temporara, clasa permanenta”. Va amintiti de primul sezon a lui Berbatov?
2.  Este inca tanar. Ok, da are 27 de ani, e de ajuns pentru un atacant. Drogba a fost adus la Chelsea la 26 de ani si in doar cateva sezoane a ajuns un idol pe Stamford Bridge. Multi spun ca Torres e batran, eu nu cred deloc asta. Mai are de jucat niste sezoane grozave.
3. A fost adus pentru viitorul nostru. Nimeni nu da bani multi pe atacantii altor rivale doar pentru niste planuri pe termen lung. Torres a fost cumparat pentru un plan pe termen lung. Ar trebui sa fie o parte a viitorului alaturi de Sturidge, Mata si Lukaku, in atac. La mijloc  Ramires, Romeu si Josh chiar Meireles. Iar in aparare Luiz, Kalas si Bertrand.
4. Nu a avut un start bun pentru ca nu cred ca a fost ajutat. Adica de cateva ori a jucat si in dreapta sau stanga, iar Torres este un atacant central. Mai sunt si alti factori psihologi. O data cu aducerea lui AVB, Torres a invatat un sistem de joc la Chelsea, si ati vazut ca joaca din ce in ce mai bine?
Deci, oameni buni, astea sunt motivele mele, pentru care cred ca Torres va ajunge o ‘scumpete’ pe Stamford Bridge. Sa speram ca in meciul de asta seara contra Valenciei o sa reuseasca sa inscrie.
Stiu ca poti Fernando!
Top