Sturridge recunoscator dupa accidentare

Sturridge recunoscator dupa accidentare

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔23.iulie 2012
Sturridge recunoscator dupa accidentare

Daniel Sturridge a laudat staff-ul medical al lui Chelsea dupa ce acesta a fost recuperat la timp pentru a participa la Jocurile Olimpice.

Jucatorul in varsta de 22 de ani a jucat 45 de minute pentru echipa Marii Britanii in meciul impotriva Braziliei. Cu toate ca echipa a pierdut Daniel a fost recunoscator ca a putut juca dupa ce la inceputul lunii a fost diagnosticat cu meningita virala.
„Imi amintesc doar ca am mers la o scoala sa impart medalii copiilor, cred ca de acolo am luat boala. M-am simtit absolut in regula inainte sa merg acolo. Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa treaca prin ce am trecut eu.”
„Am trecut prin clipe foarte grele, fara ajutorul medicului de la Chelsea, familiei mele si iubitei mele, ar fii fost si mai greu.”
„Am fost destul de norocos ca medicul si-a dat seama din timp de boala mea si ca m-a trimis la spital imediat.”
Au mai ramas doar cateva zile pana va incepe Olimpiada, iar entuziasmul atinge cote maxime in intreaga tara, insa nicaieri mai mult decat in capitala.
Dupa ce a ratat Campionatul European, Sturridge a fost disperat sa participe la Jocurile Olimpice. Langa el se mai afla si fundasul stanga, Ryan Bertrand. Sturridge a admis ca la un momentan dat isi pierduse sperantele ca va putea juca la Olimpiada.
„Cinci zile am stat in carantina, daca nu as fi luat antibiotice la spital, nu as fi avut sansa de a lua parte la Jocurile Olimpice.”
„Nu o sa zic ca as fi putut muri, dar daca nu mergeam la timp la spital, astazi nu eram recuperat.”
„De la varful de forma am ajuns brusc in punctul de a fii bolnav. A fost dificil pentru mine.”
„Am crezut ca toate sperantele si visele mele de a participa la Jocurile Olimpice au fost distruse.”

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.