Căpitanul lui Chelsea îşi arată sprijinul faţă de antrenorul său, portughezul Andre Villas-Boas, infirmînd astfel zvonurile care susţineau că Terry este unul dintre jucătorii care nu sînt mulţumiţi de tehnician.

Fundaşul în vîrstă de 34 de ani a dat apă la moară cîrcotaşilor atunci cînd ar fi refuzat să se bucure alături de colegi după golul de 1-0 marcat de Ramires în partida cu Wolverhampton, cîştigată în final de Chelsea cu 2-1.

„Nu e nici o problemă între noi. Managerul ne-a spus că jucătorii care vor să rămînă la Chelsea o vor face, iar cei care nu doresc asta sînt liberi să plece. Am văzut în ziare că nu m-aş fi bucurat alături de el după primul gol cu Wolverhampton, dar nu e adevărat. Eram îngrijorat că adversarii vor repune balonul în joc şi ne vor surprinde nepregătiţi. M-am bucurat cîteva secunde atunci, alături de antrenor, dar şi la finalul jocului.

Roman Abramovici este alături de Villas-Boas, clubul la fel, iar schimbările care se fac sînt şi pe termen lung. Noi trebuie să respectăm toate deciziile managerului”, a spus Terry.

Traducere: GSP.RO

Stirea este aparuta in mai multe publicatii si siteuri britanice, precum BBC, Skysports, DailyMail, ESPN