The Sun o arunca pe Eva Carneiro in gura leului

The Sun o arunca pe Eva Carneiro in gura leului

📁 Informatii preluate din presa 🕔16.august 2015
The Sun o arunca pe Eva Carneiro in gura leului

Exact cum era de asteptat, presa de cancan din Anglia isi indreapta atentia asupra medicului lui Chelsea. The Sun vine in editia de duminica cu un interviu despre viata personala a lui Eva Carneiro. The Sun sustine ca a luat legatura cu fostul iubit al Evei, acesta declarand mai multe chestiuni intime despre relatia dintre cei doi. Una dintre aceste informatii este cum ca Eva Carneiro ar fi avut o legatura amoroasa cu unul din jucatorii lui Chelsea. In material, nu ne este prezentat si numele jucatorului. Mourinho sustinea elimnarea Evei din vestiarul echipei inca din sezonul trecut, pe motive de distragere a atentiei din cauza prezentei feminine, plecand probabil de la aceasta informatie, The Sun cauta sa detoneze vestiarul lui Chelsea cat si imaginea clubului in lumea medicilor sportivi.
Ne asteptam la un val de cretinisme/dobitocisme pentru iubitorii de „incendiarisme” si in presa sportiva de calitate din Romania.
Pentru cei interesati povestea se gaseste aici. Ce legatura are materialul celor din The Sun cu Chelsea ramane sa decideti voi.