Fernando Torres are o saptamana de cand se afla la Chelsea si deja este impresionat de atmosfera din jurul lui, mai ales la baza de antrenament Cobham.Fostul atacant al lui Liverpool poate fi astazi titular dupa  o saptamana de antrenamente intense.

„Atmosfera este incredibila, toata lumea rade, glumeste, toti sunt foarte prietenosi”

„Cei de la club au grija de familia mea iar relatiile dintre staff si jucatori chiar m-au surprins, sunt foarte bune.”

„Am stat de vorba cu Anelka si Drogba pentru ca vreau sa-i cunosc, vreau sa fiu in teren alaturi de ei, vreau sa le inteleg jocul. Cand joci alaturi de jucatori ca Drogba, Anelka si Lampard trebuie sa te bucuri.”

Torres nu sesiseaza ca atacantii actuali il privesc ca o posibila amenintare a titularizarii lor.

„Carlo a zis ca atunci cand ai jucatori buni in lot trebuie sa gasesti o posibilitate sa joci  cu toti. A facut acelasi lucru la Milan si au castigat multe trofee. Voi munci pentru locul meu in echipa ca si restul jucatorilor. ”

„Chelsea a dovedit ca ma doreste aici, au fortat pana la sfarsit. Ziua de luni a fost foarte dificila. Nu stiam exact daca voi fi un jucator al lui Chelsea sau al lui Liverpool pentru ca totul s-a rezolvat in ultimele minute. A fost o zi foarte lunga, probabil cea mai rea din viata mea, dar finalul a fost unul fericit.”