Torres mai hotorat ca niciodata | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Torres mai hotorat ca niciodata

Torres mai hotorat ca niciodata

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔28.iulie 2012
Torres mai hotorat ca niciodata

Fernando Torres este incantat sa fie din nou alaturi de colegii lui, in turneul din America si crede ca sezonul viitor o sa fie un sezon foarte interesant.

Atacantul a avut cateva luni fantastice, a castigat Cupa Angliei, Liga Campionilor apoi  a castigat Campionatul European si Gheata de Aur.

„A fost o vara minunata pentru noi, in special pentru mine si Mata care am castigat Cupa Angliei si Liga Campionilor cu echipa, dar apoi am castigat si Campionatul European cu Spania.”

„Stiu ca avem obiective mari in acest sezon, sunt o multime de trofee in joc si suntem gata sa le castigam. Sunt sigur ca va fi un sezon bun.”

„Suntem foarte fericiti si asteptam cu nerabdare sezonul viitor. In pre-sezon, trebuie sa dovedim ca meritam sa jucam in prima echipa, avem jucatori care vin dupa Jocurile Olimpice, abia atunci vom putea incepe sa lucram complet. Au venit jucatori noi la echipa, este foarte bine pentru noi.”

Roberto Di Matteo, a confirmat ca Torres va juca impotriva lui Milan la Miami, in aceasta seara de la ora 1:30 (ora Romaniei).

„La meciul din Philadelphia a fost prea devreme pentru mine sa pot juca, dar cu Milan sunt sigur ca voi juca. Primul meci este intotdeauna dificil, dar eu astept cu nerabdare sa incep sa joc din nou pentru echipa.”

„Va fi un test bun pentru noi. Rezultatul impotriva celor de la MLS, nu este foarte important. Este important ceea ce vom face de acum inainte. Speram ca oamenii din Miami sa vina in numar cat mai mare sa ne sustina si sa vada un meci frumos.”

Torres a fost intrebat despre presiunea pusa pe el dupa ce Didier Drogba a plecat.

„Astept cu nerabdare sa incep sa joc. Imi place sa fiu responsabil, toata viata mea am fost responsabil. Cred ca Didier a facut tot pentru acest club, marcand golul victoriei in Liga Campionilor.”

„Relatia dintre mine si el a fost grozava, am vorbit cu el cand s-a hotarat ca vrea sa plece. Mi-a urat toate cele si bune si spera ca  fanii lui Chelsea isi vor aminti de mine cum isi amintesc de el.”

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.