Andre Villas-Boas afirma, in cursul zilei de astazi, ca Fernando Torres nu este de vanzare, indiferent de suma oferita pentru atacantul spaniol, care s-a alaturat albastrilor in urma cu aproximativ un an pentru suma de 50 de milioane lire sterline, fiind cel mai scump transfer intern din istoria Premier League. In ultimele zile au aparut speculatii in presa britanica despre faptul ca Fernando Torres ar putea parasi Chelsea, clubul londonez fiind dispus sa accepte oferte de 20 de milioane lire sterline.

Managerul lui Chelsea spune despre aceste informatii ca sunt total neadevarate, iar Fernando Torres inca are un viitor la echipa de pe Stamford Brifge. Portughezul explica ca Fernando Torres va avea ocazia sa le demonstreze tuturor de ce a fost adus pe Stamford Bridge. Didier Drogba va lipsi pe perioada „Cupei Natiunilor din Africa”, iar Torres il va inlocui si va juca alaturi de Sturridge in atacul londonezilor.

Intrebat despre viitorul lui Didier Drogba la Chelsea, AVB spune ca personal l-a rugat pe Didier sa semneze prelungirea contractului cu formatia londoneza.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EuXQXlbMSlg&feature=player_embedded[/youtube]