Torres si Ivanovic accidentati | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Torres si Ivanovic accidentati

Torres si Ivanovic accidentati

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔11.august 2011
Torres si Ivanovic accidentati

Fernando Torres si Branislav Ivanovic sunt declarati incerti pentru startul noului sezon din Anglia.

Neşansa îl urmăreşte pe Fernando Torres la fiecare pas. După prima vară din ultimii 4 ani în care nu a avut nici un turneu cu naţionala şi a putut beneficia de cîteva săptămîni de vacanţă, reuşind să facă pregătirea de vară integral cu Chelsea, atacantul de 27 de ani a ieşit după un sfert de oră de pe teren, la primul său meci ca titular la naţională, de la Mondialul din Africa de Sud.

După ce a fost implicat în cîteva dueluri la minge, Torres a ieşit brusc de pe teren, schimbînd cîteva vorbe cu cei de pe bancă, urmat rapid la vestiare de medicul echipei. În locul său a intrat Llorente.

Suporterii „La Roja” au intrat în panică, neştiind ce se întîmplă cu Torres, mai ales că acesta nu fusese faultat şi nici nu părea să aibă probleme musculare. Ulterior s-a anunţat că madrilenul a suferit o comoţie cerebrală, avînd ameţeli şi probleme de auz, astfel că s-a speriat şi a cerut imediat să fie înlocuit. Torres a mers direct la un spital din Bari pentru a face o tomografie, care nu a relevat nimic în neregulă la nivelul creierului, astfel că jucătorul a plecat înapoi la Madrid cu echipa.

Presa engleză a anunţat azi că Torres ar putea pierde prima etapă din campionatul Angliei, cu Stoke City, în cazul în care aceasta nu va fi amînată din cauza revoltelor, pentru a nu risca probleme mai grave, pînă cînd medicii vor stabili că nu mai există nici un pericol
Sursa gsp.ro
.

Branislav Ivanovic a suferit si el o accidentare la coapsa si nu va putea evolua in meciul din weekend, impotriva celor de la Stoke City. Andre Villas-Boas nu are prea multe optiuni pentru linia defensiva, avand in vedere faptul ca David-Luiz si Alex nu sunt 100% pregatiti fizic pentru a putea evolua in prima etapa din Premier League. Villas-Boas l-ar putea titulariza pe tanarul Nathaniel Chalobah, jucator care a impresionat in meciurile pregatitoare, insa cei de la Stoke City reprezinta un pericol in jocul aerian, iar lipsa de experienta a lui Nathaniel Chalobah isi poate spune cuvantul intr-o asemenea confruntare.

Vestile bune apar de la Frank Lampard, care a revenit la antrenamente dupa o infectie in gat, lucru care l-a facut sa stea departe de nationala Angliei.