Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Torres vorbeste din nou

Torres vorbeste din nou

Plecat cu nationala Spaniei pentru meciurile amicale, Fernando Torres si-a gasit cateva minute libere pentru un interviu acordat ziarului spaniol La Razon.

„Acest sezon nu a fost pentru mine, a fost pentru altii. Chelsea a castigat Cupa Angliei dar eu n-am jucat nici in finala nici in semifinala. Am participat putin in finala de la Munchen, insa nu asa mi-am dorit sa castig Liga Campionilor, de pe banca. Vreau sa castig o alta Liga Campionilor, intr-un alt mod, pe teren.”

„Fanii m-au ajutat foarte mult si nu inteleg de ce. Vii ca outsider, ai jucat bine in acelasi campionat, primul lucru pe care ar trebui sa-l faci e sa te intorci catre fani. Nu te ridici la asteptarile lor insa ei inca te sustin. Acesti suporteri sunt foarte deosebiti.”

„Erau momente in care ma gandeam ca voi sta pe banca, linistit, nu voi face valva, nu voi atrage atentia asupra mea pentru ca nu vroiam sa mai joc. Insa suporterii ma cereau in teren, nu aveai cum sa nu te ridici si sa nu intri pe teren. Mi-au ridicat moralul de foarte multe ori, nici macar coechipierii n-au reusit sa ma incurajeze atat de mult cum au reusit sa o faca acesti oameni. De acum inainte, orice voi realiza in teren va fi pentru suporteri, din aceasta cauza vreau sa mai castigam o data Liga Campionilor.”

„Am trait lucruri care nu mi s-au mai intamplat vreodata. Un nou antrenor a sosit, care abia isi punea sperante in mine, nici nu mai conta cum ma descuram la antrenamente. M-am bazat mult pe coechipierii de pe banca de rezerve. Niciodata nu s-au dat batuti si sunt exemple de urmat.
Paulo Ferreira, portarul de rezerva, chiar si tinerii – mai ales ca progresul lor fotbalistic efectiv se oprise.
Toate aceste lucruri m-au facut sa inteleg unde ma aflu eu in tot acest ansamblu.”

„Te gandesti ca poate Chelsea nu e echipa potrivita. Insa daca esti un jucator mare trebuie sa-ti gasesti locul si nu sunt singurul caruia i s-a intamplat acest lucru.
Cred ca nu stiam sa-mi iau repere, iar acum asta incerc sa fac. Sunt obligat sa reusesc, sa-mi fac coechipierii sa inteleaga ca au nevoie de mine. Cand ajungi la un club ca Chelsea, ceea ce ai facut in trecut nu mai inseamna nimic.
Nu este vorba despre daca esti bine primit sau nu, este vorba doar de faptul ca esti un alt jucator, nimic mai mult. Nimeni nu se uita la tine, cum te comporti, ce randament dai la antrenament sau ce gesturi ai.
Ai ajuns aici, esti o parte in plus din echipa. Trebuie doar sa devii un jucator important, iar asta reusesti sa faci doar pe teren.
Daca ieri as fi venit la Chelsea pentru prima oara, as fi procedat altfel.”

„As fi incercat mai mult sa devin o particica din echipa si sa ma adaptez situatiei. Trebuie sa te gandesti cum sa demonstrezi coechipierilor ca esti o parte din ei. Eu n-am facut asta, m-am gandit mai mult care mi-era locul in teren, in loc sa incerc sa ma gandesc cum as putea sa-mi castig un loc in teren.”

Lasă un răspuns

Top