Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Transferul lui Drogba a picat

Transferul lui Drogba a picat

Clubul chinez Guangzhou Evergrande a anunțat că nu se pune problema achiziționării atacantului de la Chelsea și consideră ”pure speculații” relatările presei pe această temă

Didier Drogba nu va mai fi transferat la campioana Chinei, dar poate încă ajunge în fotbalul din marele stat asiatic. Deși presa internațională a relatat că Guangzhou Evergrande a bătut palma cu jucătorul ivorian, oficialii clubului au dezmințit că părțile au negociat ceva. ”Toate relatările pe acest subiect sunt pure speculații. Nu am avut niciun contact cu Drogba și nici nu am autorizat pe cineva să discute cu el sau cu reprezentanții săi”, se spune într-un comunicat al echipei. Și asta după ce presa a scris că Guangzhou, care are un buget de 100 milioane de dolari pentru transferuri, i-ar fi oferit africanului un contract de 625.000 de dolari pe săptămână.

În schimb, gruparea rivală Shanghai Shenhua, la care este așteptat ca antrenor fostul internațional francez Jean Tigana, și care l-a transferat deja pe Nicolas Anelka, s-a declarat interesată de aducerea lui Drogba, care mai are șase luni de contract cu Chelsea. ”Vom aștepta o săptămână să vedem dacă cei de la Guangzhou vor face vreo mișcare în direcția lui Didier. Dacă ei nu reacționează, o vom face noi”, a spus președintele lui Shanghai, Zhou Jun.

În vârstă de aproape 34 de ani, Didier Drogba se află la Chelsea din 2004, câștigând trei titluri de campion și tot atâtea Cupe ale Angliei.

Traducere: FloCFC

Top