Trecerea de la Didier Drogba la…Fernando Torres si Daniel Sturridge

Trecerea de la Didier Drogba la…Fernando Torres si Daniel Sturridge

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔08.noiembrie 2012
Trecerea de la Didier Drogba la…Fernando Torres si Daniel Sturridge

Ma tot gandesc cum o echipa precum Chelsea care in anii trecuti avea cei mai buni atacanti din Anglia/Europa a ajuns sa se bazeze pe stangaciile spaniolului si schemele lui Sturridge. S-o luam cu inceputul :

Nu am fost niciodata un fan Fernando Torres, nu l-am suportat, stiti vechea poveste, Liverpool. Dupa transferul sau la Chelsea, am crezut ca va fi exact jucatorul de care are Chelsea nevoie, acel number nine, insa in jumatatea de sezon ramasa datorita ghinionului Fernando Torres nu a rupt gura targului si cu totii speram la un Fernando care va exploda sub comanda lui AVB, insa nu a fost asa, cel care a explodat a fost  Daniel Sturridge. Tanarul jucator englez a profitat la maxim de sansele date de AVB si de pasele lui Mata din fata portii.

Aveam o discutie cu niste fani Chelsea pe facebook, iar ei ma invinuiau pe mine ca sunt fan Chelsea de cand Fernando Torres a fost transferat la Chelsea. Intr-adevar era foarte greu de observat ca eu incercam sa apar toti jucatorii de la Chelsea nu doar pe Torres. Sa trecem peste acest lucru.

Suntem aproape de iarna insa eu tot ma gandesc cum de „Regele Drogba” a fost lasat sa plece? Cel mai important jucator din istoria moderna a lui Chelsea, Domnul Wembley, cum vreti sa-i spuneti, ideea este ca Didier a fost jucatorul care din jumatate de ocazie marca. Ganditi-va daca il aveam acum pe Didier, profitand de pasele lui Mata, Hazard, Oscar… Sunt sigur ca acest sezon ar fi fost unul cu peste 100 de goluri, dar asta este, pana in iarna mai suportati-l pe Torres.

Sa intelegeti mai bine ce vreau sa zic am sa va pun 2 poze destul de sugestive.

Chelsea a trecut de la goluri ca acesta :

La goluri ca cel marcat de Fernando Torres ieri :

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.