Un tarziu „multumesc” pentru Salomon Kalou

Un tarziu „multumesc” pentru Salomon Kalou

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔03.iunie 2012
Un tarziu „multumesc” pentru Salomon Kalou

Nu toata lumea poate fi Didier Drogba. Din pacate pentru Kalou multi fani n-au reusit sa inteleaga acest lucru. Impreuna cu colegul sau Didier Drogba, Kalou va parasi Chelsea in aceasta vara.
Ca titular Kalou a castigat patru FA Cup, un titlu in Premier League, o Cupa a Ligii si Cupa Campionilor. Cu 244 aparitii Kalou se bucura de 60 de goluri si 40 pase de gol.
Cu timpul Kalou a devenit tap ispasitor pentru nereusitele echipei. Cand a fost adus la echipa, Jose Mourinho l-a laudat pentru modul in care Kalou isi face munca in teren, abilitatea lui de a sa adapta la jocul fizic din Premier League si versatilitatea in ceea ce priveste pozitiile in teren. Timp de 6 ani Kalou si-a servit clubul cum a putut mai bine, ca titular sau ca rezerva, Kalou a incercat sa-si indeplineasca cu succes indatoririle indiferent de pozitia pe care a ocupat-o in teren. Chiar daca nu a fost un jucator magistral, un jucator exponential pentru echipa, Kalou a cautat sa faca tot ce i-a stat in putere pentru ca echipa sa castige.
Cand vor rasfoi aceasta perioada, a jucatorilor precum Didier Drogba, Lampard si Terry, nu multi isi vor aduce imediat aminte de cel care a fost Salomon Kalou si cu cat interes si-a servit echipa, indiferent de pozitia in care era pus sa joace.
Kalou face parte din selectul grup al jucatorilor care au palmares Liga Campionilor, Cupa Angliei, titlul in Premier League si Cupa Ligii.
Cu siguranta Chelsea va gasi un inlocuitor pentru Kalou, insa nu sunt sigur daca va gasi un jucator cu aceiasi sarguinta de care Kalou a dat dovada timp de 6 ani purtand tricoul Chelsea.

Succes la viitoarea echipa!

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.