Veteranii ar putea parasi Chelsea | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Veteranii ar putea parasi Chelsea

Veteranii ar putea parasi Chelsea

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔18.februarie 2012
Veteranii ar putea parasi Chelsea

Surse apropiate lui Roman Abramovich dau de înțeles că patronul celor de la Chelsea este foarte supărat din cauza formei recente în care se află echipa sa.
„Nu este mulțumit, nici de manager și nici de jucători, dacă băieții vor continua așa câțiva dintre ei vor părăsi clubul.”

Dacă va supraviețui ca manager pe Stamford Bridge Villas-Boaș va avea mână liberă în a face curățenie la club. Jucători ca Frank Lampard, Didier Drogba și Florent Malouda ar putea fi lăsați să plece în scopul întineririi echipei, proiect care a început încă din acest sezon prin transferarea unor jucători ca Juan Mata și Oriol Romeu. Roman Abramovich dorește un joc atractiv de aceea este dispus să-i ofere tot suportul lui Villas-Boaș în noul său proiect. Una din țintele lui Villas-Boaș este Lucas Moura, mijlocaș brazilian în vârstă de 19 ani. Însă pentru a se putea bucura de proiectul său Villas-Boaș trebuie să demonstreze că este capabil să revolutioneze Chelsea, obiectivul său din acest sezon fiind ocuparea unei poziții în clasament care îi permite participarea în ediția de Liga Campionilor a sezonului următor. Chelsea mai este angrenată în 2 competiții, Liga Campionilor și Cupa Angliei, câștigarea uneia din competiții îl plasează pe portughez în obiectiv.
De curând Villas-Boaș a recunoscut că nu toți jucătorii săi sunt alături de proiectul său, însă se bucură de suportul arătat de Roman Abramovich. De amintit faptul că Roman Abramovich a participat la ședințele de antrenamente din ultima perioadă, unde a avut și întrevederi cu directorul tehnic al clubului, Michael Emenalo.
În cazul în care Chelsea se va îndepărta de „top four” Abramovich va acționa și va căuta un manager interimar, până la pauza din luna mai. În momentul de față singurul care este disponibil pentru un proiect pe termen scurt este Rafael Benitez – Abramovich hotărând asupra unui nou manager în luna iunie – dacă va fi cazul. În seara zilei de joi, Roman Abramovich nu era încă sigur dacă îl dorește pe Guus Hiddink la club ca interimar. Sperantele unora de a-l revedea pe Guus Hiddink din nou la Chelsea s-au năruit atunci cand acesta a preluat echipa Anzhi Makhachkala, in cursul zilei de vineri venind confirmarea oficiala. Interesant este faptul că olandezul Guus Hiddink are stipulat în contract o pauză a activității în luna iunie. Aceleași surse au dezvăluit că decizia asupra noii forme de conducere, cu Villas-Boaș manager a fost luată exclusiv de către propietarul clubului si nu a fost venită nicio recomandare din partea consilierilor cum s-a întâmplat în trecut – de aceea Roman Abramovich este tentat să supravegheze mai îndeaproape munca depusă de Villas-Boaș.
În meciul din cupă se pare că Villas-Boaș nu va risca titularizarea lui John Terry dorind ca acesta să fie recuperat 100% pentru întâlnirea cu Napoli din Liga Campionilor.