Viata cu Jose Mourinho | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Viata cu Jose Mourinho

Viata cu Jose Mourinho

📁 Vocea editorului 🕔27.octombrie 2015
Viata cu Jose Mourinho

Prieten drag, nu stiu ce s-a intamplat cu tine in acest sezon, dar parca nu mai esti tu… Te-ai transformat intr-un Sorin Cartu, care sparge bancile de reserve, care da vina doar pe arbitrii, iar cand vine vorba de fotbal, mai bine trecem peste.

Eu, personal, nu stiu ce sa cred. Ca e vina ta? A jucatorilor? A lui Roman Abramovich? Ca toti sunteti vinovati intr-o oarecare masura? Probabil asta e raspunsul. Insa cum s-a ajuns la asta?

Echipa care acum cateva luni termina pe primul loc, la 8 puncte de City, cu un start de sezon ca din pusca, iar la un moment dat se vorbea de ‘’Invincibilii’’. Toate aceste lucruri, par acum la ani lumina de ce se petrece in momentul asta la Chelsea. O echipa ca Chelsea sa fie mai aproape de Champhionship si nu de Big Four, suna jenant, penibil, rusinos.

Chelsea-v-West-Ham-main

Oare n-ai invatat nimic din al treilea sezon la Real Madrid? Ca-ti faci singur rau, daca iti pui pe toata lumea in cap, jucatorii, presa, arbitrii. Trebuie sa lasi si de la tine prietene. Altfel, rezultatul o sa fie acelasi.

Nu vreau sa fiu spoiler pentru tine Jose, dar catre asta te indrepti : al treilea sezon, te certi cu toata lumea, iar Roman, e Roman curand o sa-si piarda rabdarea si te va zbura ca pe multi altii inaintea ta.

Chelsea-Jose-Mourinho-looks-scared

Da Jose, stiu esti speriat de acest lucru, dar se va intampla curand, daca nu te schimbi in primul rand pe tine!

De la tine trebuie sa porneasca tot, cere-ti scuze la tot vestiarul, du-te dupa Eva in Gibraltar cu cel mai frumos buchet de trandafiri si spune-i ca-ti pare rau, in genunchi daca e nevoie, spune-le arbitrilor ca esti un neghiob si e doar vina ta. Daca iubesti Chelsea dupa cum spui Jose, fa aceste lucruri, pentru binele echipei si lasa orgoliul deoparte.

Asta in primul rand.

Stilul de joc, nu-l vei schimba niciodata, la fel de vulpoi vei ramane si vei sta la panda, pe contraatac. Iti mai dau un sfat prieten drag, cum bunul tau amic Ferguson, a adus langa el un antrenor tatic pe faza ofensiva, acelasi lucru l-ai putea face si tu. Sunt sigur ca se mai pot gasi oameni care vor sa lucreze cu Jose Mourinho.

Daca o sa fii demis, Jose Mourinho, Chelsea niciodata nu va mai avea un antrenor mai mult de 2, maxim 3 sezoane. Nimeni nu va mai putea crea aici, ce ai vrut sa creezi. O dinastie, una care sa dureze, ceva ce din nou, prietenul tau de la Manchester a reusit sa faca. Stiu si el a avut probleme foarte mari in cariera, dar totusi a reusit cumva sa le evite, sper bun prieten sa faci si tu acelasi lucru. Daca nu, o sa fie doar vina ta. O sa fie cel mai mare esec din cariera ta profesionala, nimeni nu te va mai tine minte pentru performantele obtinute in cariera ci pentru esecul de la Chelsea.

Sper doar ca pana la sfarsitul campionatului sa vad din nou acest zambet pe fata ta!

jose-mourinho_epa_2587091k