Video: Ross Barkley transferat la Chelsea

Video: Ross Barkley transferat la Chelsea

📁 Informatii chelseafc.com 🕔08.ianuarie 2018
Video: Ross Barkley transferat la Chelsea

Primul transfer a lui Chelsea in aceasta perioada de iarna a fost confirmat inca de pe 5 ianuarie. Ross Barkley a fost transferat la Chelsea contra sumei de 15 milioane de lire sterline si este primul transfer a lui Chelsea dupa plecarea lui Michael Emenalo de pe scaunul de director sportiv al clubului. Marina Granosvkaia este figura feminina de la clubul de pe Stamford Bridge care s-a ocupat de acest transfer.
barkley-joins-the-blue.imgCatalogat ca un fotbalist modern de catre Antonio Conte, Ross Barkley va purta un „apasator” numar 8 a declarat:

„Sunt copleşit! Aştept cu nerăbdare să mă apuc de treabă! Mi se pare extraordinar că voi avea oportunitatea de a juca pentru Chelsea”

Antonio Conte este foarte multumit de acest transfer, fiind un admirator al calitatilor fizice si tehnice a lui Barkley.

„Vorbim despre un jucator cu un potential fantastic. Este un jucator complet si in acelasi timp foarte tanar. Este complet pentru ca le are pe toate, rezistenta fizica, este puternic fizic, tehnic si rapid. Este un fotbalist modern. Fiind un jucator englez crescut in acest campionat cunoaste foarte bine fotbalul de aici. Este important pentru Chelsea sa transfere jucatori englezi dupa plecarea lui Frank Lampard si John Terry.”

Ca si politica de tranferuri pentru aceasta perioada Antonio Conte a mai adaugat:

„Este prioritar pentru noi sa acoperim posturile deficitare, cu cat clubul reuseste sa finalizeze aceste transferuri mai repede e cu atat mai bine pentru noi. Sa nu mai fim in situatia de la inceputul sezonului cand ne-au ajuns foarte multi jucatori destul de tarziu.”

De cealalta parte Barkley este constient de „greutatatea” numarului pe care il va purta si doreste sa aiba macar jumatate din realizarile lui Frank Lampard in tricoul lui Chelsea.

In vara anului trecut clubul de pe Stamford Bridge a incercat sa forteze transferul lui Barkley, insa a acesta a refuzat datorita accidentarii de care suferea.

Astazi Barkley a participat la primul antrenament iar Conte este dispus sa-l titularizeze cat mai rapid.

 

Mai jos regasiti primul interviu a lui Ross Barkley acordat celor de la Chelsea TV: