Villas-Boas: ”Nu am nevoie de sustinerea jucatorilor”

Villas-Boas: ”Nu am nevoie de sustinerea jucatorilor”

📁 Informatii preluate din presa 🕔21.februarie 2012
Villas-Boas: ”Nu am nevoie de sustinerea jucatorilor”

Managerul lui Chelsea a dezmințit că există tensiuni între el și fotbaliștii din lot, după ce presa a relatat că părțile s-ar fi aflat într-un conflict deschis în urma înfrângerii cu Everton

Andre Villas-Boas este șicanat constat de presa din Albion pe tema relației cu elevii săi, iar eșecul de sâmbătă cu Everton (0-2) a tensionat și mai tare atmosfera pe Stamford Bridge. Conform ziarelor de la Londra, tehnicianul portughez și mai mulți dintre jucătorii lui Chelsea au avut un schimb dur de replici la primul antrenament după meciul în cauză, dar Villas-Boas (foto centru) a insistat că a fost o simplă discuție, nimic mai mult.

Întrebat dacă simte că are susținerea jucătorilor, fostul antrenor al lui Porto a răspuns: ”Ei nu trebuie neapărat să-mi susțină proiectul, cel de la care am nevoie de sprijin este doar patronul”.

În ultima perioadă, finanțatorul clubului, Roman Abramovich, a petrecut mai multe zile în cantonamentul echipei, încercând să înțeleagă ce anume merge prost pentru un team care acum doi ani reușea eventul sub comanda lui Carlo Ancelotti. În prezent, Chelsea se află pe locul 5 în Premier League, iar ocuparea locului 4 la final, care asigură prezența în Champions League, pare singurul obiectiv viabil pentru campionat. Sâmbătă, londonezii vor juca în optimile Cupei Angliei cu Birmingham City, iar marți vor disputa prima manșă a optimilor Ligii Campionilor cu Napoli, iar dacă echipa va ieși din nou șifonată, demiterea lui Villas-Boas ar putea fi ca și realizată. Portughezul vede, evident, lucrurile altfel: ”Nu mă simt vizat, dar este o problemă la care doar patronul are răspuns”.

El a fost întrebat și cum comentează faptul că mai mulți jucători de la Chelsea au un dialog constant cu fostul lor manager, Jose Mourinho, prin intermediul SMS-urilor. ”Și eu păstrez legătura cu unii dintre foștii mei elevi de la Porto și Academica, așa că nu am o problemă cu asta”, a răspuns Andre Villas-Boas.