Villas-Boas ai curaj?! | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Villas-Boas ai curaj?!

Villas-Boas ai curaj?!

📁 Vocea editorului 🕔31.octombrie 2011
Villas-Boas ai curaj?!

Dupa cum probabil ati observat acest site a inceput sa contina si pareri personale despre anumite aspecte din evolutia clubului Chelsea Londra. Daca as putea sa-i vorbesc boss-ului de pe Stamford Bridge l-as intreba daca are curajul sa faca cateva schimbari radicale in ceea ce priveste componenta lotului. La inceputul carierei sale pe Stamford Bridge multi experti din fotbalul englez s-au intrebat daca Villas-Boas va reusi sa se impuna in fata jucatorilor sai, in ciuda varstei apropiate de acestia.

Pana in momentul de fata as zice ca nu mai incape vorba de asa ceva, in lumea profesionistilor nu conteaza varsta, insa totusi cel mai greu este sa lucrezi cu oamenii. Dupa meciul cu Arsenal, pierdut cu 5-3 pe teren propriu, un scor nu tocmai relevant, au inceput sa apara din ce in ce mai multe semne de intrebare. Presa prevede o criza, rivalii isi doresc una dar AVB considera acest meci doar o intamplare nefericita. As spune ca meciul cu QPR a fost o intamplare nefericita, sa „subordonam” adversarul in 9 oameni, nu e tocmai usor, chiar daca vorbim despre QPR, insa meciul cu Arsenal este a doua palma incasata de AVB, un alt test picat. Comparand Chelsea lui Ancelotti cu Chelsea lui AVB inclin sa cred ca italianul chiar era dezavantaj de „amount of talent that we’ve got”. Tot aud aceasta fraza de la AVB insa nu vad o schimbare majora in primul 11. Cariera lui Villas-Boas atarna intr-o singura intrebare:

Va avea oare curajul sa renunte la legende ca John Terry, Super Frank Lampard, Didier Drogba, Nico Anelka, Flo Malouda, John Obi Mikel, Michael Essien, Sala Kalou, Paulo Ferreira, Ross Turnbull si Henrique Hilario?