Villas-Boas, bagat in sedinta de Abramovich

Villas-Boas, bagat in sedinta de Abramovich

📁 Informatii preluate din presa 🕔08.februarie 2012
Villas-Boas, bagat in sedinta de Abramovich

Patronul clubului Chelsea a fost spectator la antrenamentul echipei pe baza sportivă Cobham, acolo unde a avut o întrevedere cu întreg staful tehnic pentru a afla motivele insuccesului din acest sezon

Proprietarul clubului Chelsea, oligarhul rus Roman Abramovich, a ținut a doua ședință cu managerul André Villas-Boas în ultimele patru zile, în încercarea sa de a înțelege din ce cauză gruparea de pe Stamford Bridge merge atât de prost în ultima vreme.

Conform ziariștilor de la Daily Mail, Abramovich i-a pus în vedere managerului portughez să ia măsuri urgente după ce elevii săi au irosit un avantaj de trei goluri pentru a remiza (3-3) duminica trecută cu Manchester United în campionat. În urma celui de-al treilea rezultat de egalitate din ultimele trei etape de Premier League, locul al patrulea pe care în ocupă momentan Chelsea a început să se clatine.

Ecartul care separă trupa lui Villas-Boas de liderul Manchester City este de 14 puncte – o diferență abisală, mai ales luând în considerare faptul că Chelsea s-a luptat pentru titlu în fiecare sezon de la achiziționarea clubului de către miliardarul rus.

André Villas-Boas a declarat că nu îl deranjează prezența proprietarului la antrenamentele echipei: „Roman este întotdeauna foarte interesat de cum merg lucrurile și a fost bine pentru echipă să-i simtă prezența. Am discutat puțin, desigur, despre proiectul pe anul viitor, dar în special despre meciul de duminică”.

Presa din Albion se grăbește să afirme că venirea lui Roman Abramovich la baza sportivă Cobham trebuie luată ca un semn că managerul se află sub presiune, în contextul în care speranțele la titlu aproape că au luat sfârșit.